.
Κατηγορία Aprilia
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 11:57

Aprilia RS 440 2024 - Κι άλλες "κατασκοπευτικές" φωτογραφίες

Η μικρή μοτοσυκλέτα της Aprilia φαίνεται έτοιμη να «χτυπήσει» στην ολοένα και πολυπληθέστερη κατηγορία των Supersport μικρομεσαίου κυβισμού.

Για την Aprilia RS 440 σας γράφουμε, κυριολεκτικά, τουλάχιστον από τον Ιανουάριο – δείτε ανάλογα άρθα μας κάνοντας κλικ εδώ και εδώ. Η παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας θεωρείται μάλλον δεδομένη, πλέον, καθώς η εμφάνιση spy pics που την απεικονίζουν συνεχίζεται.

Παραπάνω μπορείτε να δείτε μια από τις νέες εικόνες, που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες από Ινδικές πηγές. Η μοτοσυκλέτα εμφανίζεται ξανά... όπως την περιμένουμε, θα λέγαμε, μιας και η μορφή της γενικότερα έχει «ξεκαθαριστεί» - θα θυμίζει την RS 660. Σε επίπεδο απόδοσης, αν θέλουμε να περιμένουμε άφιξη της στην Ευρώπη, περιμένουμε 47,6 ίππους ισχύος ή κάτι τέτοιο, ώστε το μοντέλο να «περνά» το δίπλωμα Α2 αλλά και να μπορεί να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως: CFMOTO 450SR, KTM RC390, Kawasaki Ninja 400, Honda CBR500R και τα αντίστοιχα.

Ο κινητήρας αναμένεται να είναι ολοκαίνουργιος, ενώ όσον αφορά πλαίσιο και περιφερειακά, οι φωτό που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι τώρα φανερώνουν ομοιότητες, με το RS 660, όχι όμως σε ολοκληρωτικό βαθμό. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, πόσα ηλεκτρονικά συστήματα θα ενσωματώσει η Aprilia στην RS 440, καθώς οι επιδόσεις της στον τομέα είναι άριστες και τα APRC ηλεκτρονικά αποτελούν σημείο διαφοροποίησης των μοντέλων της εταιρείας, από τον ανταγωνισμό. Περιμένουμε εναγωνίως, περισσότερα νέα, ίσως με την μορφή της οριστικής παρουσίασης του RS440, στα πλαίσια της EICMA 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Αυγούστου 2023 12:04

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon