.
Κατηγορία Aprilia
Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 16:14

Aprilia RS 440 2024 - Είναι αυτό το πρώτο teaser;

Έρχεται η επιβεβαίωση, μετά από σερί κατασκοπευτικών εικόνων και σεναρίων; Δεν αποκλείεται!

Πριν από λίγα λεπτά, η Aprilia δημοσίευσε ένα teaserάκι, στο Instagram, εντελώς λακωνικό: Μόνο μια εικόνα και μία φράση. «Αυτή είναι η απόδεικη ότι μπορείς να ερωτευτείς από ένα ραντεβού στα τυφλά» λέει το captcha και η μορφή της μοτοσυκλέτας που... αχνοφαίνεται στην εικόνα, μας παραπέμπει άμεσα σε ένα RS μοντέλο. Η παρουσίαση θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου – Μια εβδομάδα μόνο μένει.

Ποια είναι λοιπόν η νέα μοτοσυκλέτα; Όλα δείχνουν ότι μιλάμε για το πολυσυζητημένο RS 440, το μικρότερο μέλος της οικογένειας. Οι κατασκοπείες και τα σενάρια συνέκλιναν προς την στιγμή αυτή εδώ και μήνες και η Aprilia δεν διέψευσε ποτέ τις ανάλογες πληροφορίες, οπότε η παρουσίαση του RS 440 θεωρείται δεδομένη. Αυτό που περιμένουμε είναι να δούμε τα στοιχεία φωτιά: Ισχύς και ροπή, βάρος, εξοπλισμό, στήσιμο, αλλά και το αν θα έχει πακέτο ηλεκτρονικών APRC, όπως όλα τα RS μέχρι τώρα.

Το μοντέλο θα μπει σε μια κατηγορία η οποία έχει αποκτήσει, ξαφνικά, ενδιαφέρον μετά από αρκετά χρόνια, έχοντας να αντιμετωπίσει μοντέλα όπως το CFMOTO 450SR, τα Kawasaki Ninja 400 αλλά και ZX-4R, την Honda CBR500R κ.ά. Μια εβδομαδούλα ακόμα υπομονή!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 16:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon