.
Κατηγορία Aprilia
Παρασκευή, 01 Σεπτεμβρίου 2023 18:13

Aprilia RS 440 – Και το όνομα αυτού… RS 457 ( ; )

Μπορεί η Aprilia να μας αναστάτωσε με το teaser για το φερόμενο ως RS 440, ωστόσο μάλλον το όνομα θα είναι άλλο.

Όπως είδαμε εδώ λοιπόν, αναμένεται μια έκδοση μικρότερου κυβισμού του RS 660 για να ανταγωνιστεί τα KTM RC 390, Yamaha YZF-R3 και Kawasaki Ninja 400. Η γενική «μαντεψιά» για το όνομα είναι RS 440, σύμφωνα με το Motorcycle.com όμως στην πραγματικότητα θα ονομάζεται Aprilia RS 457.

Το ίδιο το teaser άλλωστε δεν αποκαλύπτει και πολλά, με το μπροστινό μέρος να θυμίζει τα RS 660 και RSV4, όπως ομοίως πράττει και ο συνδυασμός χρωμάτων μαύρου/μπλε και κόκκινου. Το σχήμα του ρεζερβουάρ καυσίμου φαίνεται λίγο πιο επίπεδο από το ρεζερβουάρ του RS 660 και η σέλα έχει περισσότερες καμπύλες στη σιλουέτα της. Η ουρά φαίνεται επίσης λιγότερο αιχμηρή από τις μεγαλύτερες αντίστοιχές της.

Όσον αφορά το όνομα, η Aprilia κάνει το ασυνήθιστο βήμα, καθώς δεν έχει στρογγυλό αριθμό και χρησιμοποιεί το «RS 457». Το εν λόγω όνομα βρέθηκε στα ονόματα αρχείων για τη φωτογραφία του teaser στον ιστότοπο της Aprilia. Ακόμα, στη σελίδα teaser στον ιστότοπο της Aprilia India η διεύθυνση είναι «https://apriliaindia.com/aprilia-rs-457».

Βέβαια, το μεγαλύτερο «στανταράκι» είναι μια νέα κατάθεση εμπορικού σήματος της Piaggio που κατατέθηκε στην Ιταλία στις 20 Ιουλίου για ένα λογότυπο RS 457:

ρσ457β.jpg

Υπομονή όμως, καθώς το -πιθανότατα- RS 457 θα αποκαλυφθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon