.
Κατηγορία AJP
Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2020 16:54

AJP PR7 2021 - Γενικό φρεσκάρισμα με την αφορμή των Euro 5 προδιαγραφών

Η AJP προχώρησε σε ένα γενικό φρεσκάρισμα πάνω στη μοτοσυκλέτα ράλι της, το PR7 του 2021, που πέρα από την κάλυψη των Euro 5 προδιαγραφών, έχει δεχθεί αναβαθμίσεις σε αρκετούς τομείς.

Η πορτογαλική AJP έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το PR7 του 2021, στις οποίες βλέπουμε την ανανεωμένη ράλι μοτοσυκλέτα να συνεχίζει ακμαία την καριέρα της.

Ο μονοκύλινδρος και υγρόψυκτος κινητήρας της PR7 καλύπτει πλέον τις Euro 5 προδιαγραφές, διαθέτει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, σώμα ψεκασμού 45 mm, αντικραδασμικό άξονα και 6τάχυτο κιβώτιο.

Νέα για το 2021 είναι η Athena ECU, παρέχοντας βελτιωμένη αίσθηση σε όλη την κλίμακα των στροφών.

Η νέα μεγάλη οθόνη οργάνων έχει μέγεθος 8 ίντσες, ενώ με τη βοήθεια της ο αναβάτης μπορεί να δει έναν χείμαρρο πληροφοριών, να συνδεθεί στο διαδίκτυο, να αποθηκεύσει μονοπάτια, να τρέξει διαγνωστικό μέσω θύρας OBD, κ.α.

Στις αναρτήσεις το PR7 φορά ένα κτηνώδες πλήρως ρυθμιζόμενο ανάποδο πιρούνι 48 mm της Sachs με κλειστό διπλό φυσίγγιο και 300 mm διαδρομής. Πίσω έχουμε μονό και πλήρως ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πάλι από τη Sachs, με 280 mm διαδρομής.

Νέα είναι και η σέλα, για έξτρα άνεση στην πολύωρη οδήγηση. Πλήρως αδιάβροχο υλικό, και βελτιωμένη εργονομία, δημιουργούν την πιο άνετη adventure εμπειρία που έφτιαξε μέχρι σήμερα η AJP.

Η μοτοσυκλέτα φέρει πύργο ράλι με Rally προβολείς της Hella, μεταλλική προστατευτική ποδιά κινητήρα, χούφτες Acerbis, φρένα Brembo με βελτιωμένα μεταλλικά σωληνάκια, και ρεζερβουάρ 17 λίτρων σχεδιασμένο με τη βοήθεια της Acerbis.

Η ψηλή είσοδος του φίλτρου αέρα, και το έτοιμο για αγώνα σύστημα τροφοδοσίας, συμπληρώνουν το πακέτο.

Περισσότερα στη σελίδα του PR7, ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon