.
Κατηγορία AJP
Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 09:52

AJP PR7 Adventure 35th anniversary – Επετειακό και συλλεκτικό

Στα 35α γενέθλιά της η πορτογαλική εταιρεία παρουσιάζει μια μοναδική επετειακή έκδοση που θα είναι διαθέσιμη σε μόλις 35 κομμάτια.

Η AJP σχεδίασε τη μοτοσυκλέτα της με βάση την εμφάνιση του πρώτου της μοντέλου, AJP Ariana, ένα δίχρονο εντουράκι 125 κυβικών που παρουσιάστηκε το 1987 και έφερε το όνομα της νεογέννητης τότε κόρης του ιδρυτή της εταιρείας, António Pinto.

Το μονοκύλινδρο 600 cc PR7 Adventure ανανεώθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό πέρυσι με αφορμή την επικαιροποίηση κατά Euro 50 όπου, εκτός του σχετικού κουρδίσματος του κινητήρα του, απέκτησε νέα ηλεκτρονική διαχείριση (ECU) της Athena, νέες αναρτήσεις Sachs και μια εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη 8 ιντσών μεταξύ αρκετών άλλων αλλαγών.

Η επετειακή έκδοση του PR7 Adventure φέρνει την ιστορική εμφάνιση του πρώτου μοντέλου, παρέα με ένα πακέτο αναβαθμίσεων που περιλαμβάνουν αναρτήσεις Ohlins, νέες τιμονόπλακες, νέα εξάτμιση αγωνιστικών προδιαγραφών και αρκετές άλλες αλλαγές που δεν αναλύονται, ωστόσο θα τις μάθουμε αναλυτικότερα όταν η μοτοσυκλέτα παρουσιαστεί πλήρως στο κοινό.

Αυτό προβλέπεται να γίνει ως το Φθινόπωρο του 2022, καθώς η AJP εξηγεί πως στόχος της είναι να έχει τη μοτοσυκλέτα διαθέσιμη προς πώληση τον ερχόμενο Οκτώβριο, με την παραγωγή της να περιορίζεται στα 35 κομμάτια, όσα και τα χρόνια της εταιρείας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon