.
Κατηγορία Voge
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 10:28

Voge 900DS 2023, αναμένεται να παρουσιαστεί στην EICMA

 Η Voge που είναι το premium brand name της Loncin δείχνει να ανεβάζει στροφές στις μοτοσυκλέτες μεγάλου κυβισμού με στόχο την ευρωπαϊκή αγορά. 

Η Loncin από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως,  εκτός από τις δικές της μοτοσυκλέτες κατασκευάζει κινητήρες για την BMW, την ΚΤΜ και τη CFMoto.  Και τώρα κατεβάζει στον ανταγωνισμό των ADV όπου βρίσκονται οι  F 850 GS, KTM 890 Adventure, και CFMoto 800MT. Η DS έχει πολλές ομοιότητες με την F 850GS όπως  τον παράλληλο κινητήρα. 
Η Voge δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες αλλά όλοι πιστεύουν ότι κινητήρας και πλαίσιο θα προέρχονται από την F 850GS. Τα οποία προέρχονται από το εργοστάσιο της Loncin. Μπέρδεμα; Είναι η παγκοσμιοποίηση που οι εταιρείες συνεργάζονται με ανοιχτά χαρτιά και σχέδια, αντί να κάνουν βιομηχανική κατασκοπεία η μία στην άλλη. Αφού  λοιπόν  Loncin φτιάχνει κινητήρες και πλαίσια για την ΒΜW, τι πιο φυσιολογικό να τα πάρει από τα ράφια της , να βάλει το λογότυπο της Voge στο ρεζερβουάρ και να πουλάει την ίδια μοτοσυκλέτα σε κινέζικη τιμή. 
B_voge-900-ds-foto-spia-8.jpg
 
Συνεπώς αν και δεν ξέρουμε ακόμα τι μοτέρ θα φοράει οι υποψίες πέγτουν είτε στον κινητήρα των 895cc τηςF 900 R, ή σε αυτόν των 853cc version της F 850 GS. Άρα μιλάμε για κάτι γύρω στους 100 ίππους και κοντά στα 9.0kgm ροπής. Οι τροχοί είναι 21 και 18 ιντσών εμπρός πίσω, χωρίς σαμπρέλα και με ακτίνες. 6τάχυτο κιβώτιο, μετάδοση  με αλυσίδα και μπορεί να εφοδιαστεί και με quick-shifter. Η εμφάνισή της, από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι αρκετά όμοια με τηςF 850 GS, αν και σε πιο «τετραγωνισμένη» μορφή. Αναμονή μέχρι το Νοέμβριο. 
 
Πηγή: www.rideapart.com
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2022 11:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon