.
Κατηγορία Voge
Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 12:21

VOGE 300 Rally- Η μόδα του χώματος ήρθε στην Ελλάδα! Πόσο κοστίζει;

Τα on/off είναι μια πολύ επιτυχημένη εμπορικά κατηγορία στη χώρα μας. Φυσικό είναι με τόσες παραλίες απροσπέλαστες από αυτοκίνητα και απλές μοτοσυκλέτες δρόμου, αλλά και με τόσες λακούβες και κακοτεχνίες που έχει το οδικό δίκτυο της χώρας. Η Voge παρουσιάζει τη νέα της μοτοσυκλέτα διπλής χρήσης αναβιώνοντας μια επιτυχημένη ιστορία στα 300 κυβικά, που από πολλούς θεωρείται ο απόλυτος κυβισμός σε αυτού τους είδους τις μοτοσυκλέτες αφού και αρκετά ελαφριά είναι για χώμα, αλλά και αρκετά δυνατή για να σε ταξιδέψει μέχρι εκεί.

Το 300 Rally δεν σταματά πουθενά, ό,τι και να συναντήσει στην πορεία του, με ένα ή δύο αναβάτες, ακόμα και με αποσκευές. Σε άσφαλτο και χώμα, σε πόλεις και βουνά, ο αναβάτης δεν θα ασχοληθεί με το είδος και την ποιότητα του οδοστρώματος, απλά θα ανοίξει το γκάζι και θα περάσει από το σημείο που θέλει, εύκολα ή δύσκολα, όλα εξαρτώνται από την οδηγική του ικανότητα και εμπειρία. Αγωνιστικό στυλ, με δύο προβολείς στο φέρινγκ και Adventure χαρακτήρα σε εξοπλισμό, πλαίσιο, αναρτήσεις και τροχούς. Με λίγα λόγια, πρόκειται για μια πραγματική On/Off μοτοσυκλέτα, ικανή να μας πηγαίνει στη δουλειά μας κάθε μέρα, εκδρομές τα καλοκαίρια και εκτός δρόμου τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Μια “σκληροτράχηλη” Enduro με δυναμική που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της συγκεκριμένης κατηγορίας και όχι μόνο.

Με τετράχρονο, υγρόψυκτο μονοκύλινδρο κινητήρα, μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων, ακτινωτούς τροχούς 21/18 ιντσών και κορυφαία περιφερειακά, το 300 Rally είναι το μοντέλο που θα δημιουργήσει αίσθηση στους φίλους των πραγματικών On/Off. Η λεπτή σιλουέτα, η επίπεδη σέλα και το ρεζερβουάρ των 11 λίτρων δίνουν τη δυνατότητα στον αναβάτη να βρίσκει ανά πάσα στιγμή τη θέση οδήγησης που επιθυμεί, εξαιρετικά χρήσιμο σε off/road καταστάσεις. Το μεγάλης διαμέτρου τιμόνι, η ποδιά κινητήρα, η φιμέ ζελατίνα με τις ενισχυμένες βάσεις, τα ατσάλινα περιμετρικά προστατευτικά, τα φαρδιά οδοντωτά μαρσπιέ και οι “fullcover” χούφτες προστασίας προδίδουν μια κατασκευή που έχει σχεδιαστεί για ιδιαίτερα απαιτητικούς αναβάτες.

Η απόσταση από το έδαφος ειναι στα 280mm και η θέση οδήγησης στα 877mm. Στα κύρια χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας ξεχωρίζουν το 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, τα κυματιστά δισκόφρενα μπροστά και πίσω με τις διπίστονες δαγκάνες, το δικάναλο και -κατά βούληση- απενεργοποιούμενο Bosch ABS τελευταίας γενιάς, το ανεστραμμένο πιρούνι των 41mm και το μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ με το μοχλικό σύστημα. Λεπτομέρεια, το υποπλαίσιο της μοτοσυκλέτας, το οποίο είναι προσθαφαιρούμενο και μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί. Ένα ακόμα σημείο του 300 Rally που φανερώνει την προσοχή που έχει δοθεί στη σχεδίαση του.

Ο κινητήρας ειναι προδιαγραφών Euro5. Δύο εκκεντροφόροι κινούν τις τέσσερις βαλβίδες του σύγχρονου κινητήρα των 292cc, που αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής. Η ανάφλεξη είναι ηλεκτρονική CDI, η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου ψεκασμού και η εκκίνηση γίνεται με μίζα. Η χαρτογράφηση προσφέρει άμεση απόκριση στο γκάζι καθώς η διαθέσιμη ροπή δεν αφήνει κενά στην απόδοση και η ιπποδύναμη είναι υπεραρκετή για να κινήσει τα μόλις 147 κιλά της μοτοσυκλέτας και να προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις. Η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ των 11Lt σε συνδυασμό με τη κατανάλωση που κυμαίνεται στα 31 χιλιόμετρα στο λίτρο (κατά WMTC), παρέχει αυτονομία που φτάνει μέχρι τα 340Km!

Η τιμή διάθεσης του νέου Voge 300 Rally είναι 4.645€ και το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: - Κίτρινο/Γκρι, Μαύρο/Γκρι και Λευκό/Γαλάζιο.

Η μοτοσυκλέτα μόλις έφτασε στη χώρα μας και όπως κάθε μοντέλο της Voge καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων.

Για την απόκτησή της παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ VOGE 300 RALLY

4χρονος υγρόψυκτος κινητήρας
4V – 2EEK
Προδιαγραφές Euro5
1K, 292cc, 29Hp, 25Nm
Hλεκτρονικός ψεκασμός
Όργανα LCD
Θύρα USB
LED φωτιστικά σώματα
Τροχοί 18/21 ιντσών
Ελαστικά On/Off
Μεγάλες διαδρομές αναρτήσεων
Δικάναλο Bosch ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης
Κυματιστά δισκόφρενα
Πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός σε πλαίσιο και κινητήρα
Φιμέ ζελατίνα με ενισχυμένες βάσεις
Σχάρα αποσκευών
Αφαιρούμενο υποπλαίσιο

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 21:41

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon