.
Κατηγορία Voge
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 10:12

Voge 900DS – Νέα adventure με επώνυμη, ευρωπαϊκή καρδιά

Μέσω διαρροής έγινε γνωστό πως η Voge ετοιμάζεται να ανεβάσει το ταβάνι κυβισμού της οικογένειας DS πατώντας σε μια πολύ γνωστή και δημοφιλή βάση.

Η Voge, η πολυτελής εξαγώγιμη πτέρυγα της Loncin, διαθέτει ήδη μια γκάμα μοτοσυκλετών με το λογότυπο DS, από τα 300 και τα 500 ως και τα (μονοκύλινδρα) 650 κυβικά, αλλά τώρα όλα δείχνουν πως είναι έτοιμη να παρουσιάσει το μεγαλύτερο μοντέλο της φαμίλιας.

Το βίντεο που έφτασε στα χέρια μας αποκαλύπτει μια ολοκληρωμένη μοτοσυκλέτα που ονομάζεται 900DS και είναι εμφανώς μια adventure με ευδιάκριτα επώνυμα στοιχεία, όπως τα φρένα της Brembo, αλλά η ουσία είναι αλλού: όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για μια παραλλαγή βασισμένη στη BMW F850GS!

Δε θα είναι η πρώτη φορά που η Voge συνεργάζεται με τη BMW, καθώς το ίδιο έγινε και πέρυσι όταν παρουσίασε το πρώτο της σκούτερ, SR4 Max στην EICMA, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα BMW C400 με άλλα κουστούμια και εξοπλισμό.

Απ’ ό,τι φαίνεται κάτι ανάλογο συμβαίνει και εδώ, όπου έχουμε αυτούσιο τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 853 cc και 94 hp, το πλαίσιο και το ψαλίδι (τουλάχιστον) της F850GS.

Δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για τη νέα μοτοσυκλέτα αυτή τη στιγμή, αν και όλα δείχνουν πως εδώ έχουμε μια συνέργεια αλά KTM-CFMOTO, πάνω στην οποία η Voge θα στηρίξει τη διεύρυνσή της προς τα πάνω. Μάλιστα μαθαίνουμε πως ετοιμάζεται και γυμνη πρόταση σε στυλ BMW F900R από τη Voge.

Αν και δεν είχαμε ξανακούσει τίποτε επ' αυτού, η Voge 900DS δείχνει πως είναι έτοιμη για αποκαλυπτήρια με το ευρύ κοινό και ένα από τα δύο διεθνή σαλόνια που πλησιάζουν - Intermot (Οκτώβριος) και EICMA (Νοέμβριος) - φαντάζουν ως ιδανικοί τόποι για το ντεμπούτο της.

Δείτε αναλυτικά το αποκαλυπτικό βίντεο στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 17:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon