.
Κατηγορία ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 16:36

WR 250F και WR 450F Limited Edition

 

Special Εκδόσεις “Enduro GP” για τα 4T της Yamaha

 

 

 

 

Σε περιορισμένο αριθμό, με νέα χαρτογράφηση, τελικό Akrapovic τιτανιού και άλλα εξτρά, οι δύο μοτοσικλέτες θα είναι διαθέσιμες τον Αύγουστο.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Η YAMAHA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ WR450F ΚΑΙ WR250F ENDUROGP
Έκδοση περιορισμένου αριθμού τεμαχίων. Απεριόριστες δυνατότητες.

Τον Αύγουστο του 2017, η Yamaha θα παρουσιάσει δύο μοντέλα enduro περιορισμένου αριθμού τεμαχίων, τα οποία συμπληρώνουν την τρέχουσα σειρά μοτοσυκλετών αγώνων εκτός δρόμου της εταιρείας. Αυτές οι ειδικά σχεδιασμένες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες enduro είναι εμπνευσμένες από την εργοστασιακή μηχανή της Outsiders, επίσημης ομάδας enduro της Yamaha, με την οποία ο Loïc Larrieu κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη του Παγκόσμιου πρωταθλήματος enduro E2 του 2016 και διασφάλισε το θρίαμβο στην κατηγορία EnduroGP στη διοργάνωση EnduroGP 2017 στην Ιταλία.

Καθώς είναι βασισμένες στις μοτοσυκλέτες παραγωγής WRF της Yamaha, οι νέες WR450F EnduroGP και WR250F EnduroGP διαθέτουν μια σειρά αποκλειστικών χαρακτηριστικών στον βασικό εξοπλισμό και απευθύνονται στους αναβάτες μηχανών enduro για κλειστές πίστες, που αναζητούν πρόσθετες επιδόσεις, στυλ και αποκλειστικότητα.

Ο slip-on σιγαστήρας Akrapovič κατασκευάζεται από ελαφρύ κράμα τιτανίου και βελτιώνει το χαρακτήρα του κινητήρα χαρίζοντας σε αυτά τα δύο νέα μοντέλα EnduroGP έναν βαθύ και δυναμικό ήχο εξάτμισης.

Η χαρτογράφηση της ECU έχει επίσης τροποποιηθεί ώστε να βελτιστοποιηθεί η απόδοση του κινητήρα με τον σιγαστήρα της Akrapovič - και η Yamaha προσφέρει επίσης το προαιρετικό σύστημα Power Tuner, που επιτρέπει στους αναβάτες να ρυθμίζουν λεπτομερώς την WR450F EnduroGP και την WR250F EnduroGP τους στην άκρη της πίστας. Αυτή η εύχρηστη συνδεόμενη συσκευή επιτρέπει στους αναβάτες να ρυθμίζουν τη χαρτογράφηση της ανάφλεξης και της παροχής καυσίμου ανάλογα με τις διάφορες πίστες και τις καιρικές συνθήκες.

Τα μοντέλα WR450F και WR250F EnduroGP διαθέτουν επίσης γραφικά μοτοσυκλέτας εργοστασιακού τύπου εμπνευσμένα από την Outsiders, επίσημη ομάδα enduro της Yamaha στα περιβλήματα, τα φτερά, τα πλευρικά καλύμματα, τη μπροστινή ποδιά, το ψαλίδι και το πιρούνι. Αυτά τα γραφικά υψηλής ποιότητας εξασφαλίζουν πρόσθετη προστασία από τα γδαρσίματα και η εμβληματική σχεδίαση με μπλε/μαύρο/λευκό χρώμα τονίζει την αποκλειστική εμφάνιση εργοστασιακής μοτοσυκλέτας αυτών των μοντέλων enduro ειδικής έκδοσης.

Για πρόσθετη προστασία από τις πέτρες και τα χώματα που εκτινάσσουν οι άλλες μοτοσυκλέτες, αυτές οι μοτοσυκλέτες EnduroGP επωφελούνται από τα προστατευτικά χεριών Acerbis Tri-fit, των οποίων η πολυλειτουργική σχεδίαση σημαίνει ότι μπορούν να χρησιμοποιούνται είτε στην ανοιχτή θέση είτε στην κλειστή θέση, όπου "τυλίγονται" γύρω από τα χέρια.

Αυτά τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά ενισχύουν τα αποδεδειγμένα στους αγώνες ισχυρά σημεία των βασικών μοντέλων και παρέχουν σε κάθε αναβάτη τη δυνατότητα να αποκτήσει και να χρησιμοποιήσει στους αγώνες μια αποκλειστική μοτοσυκλέτα enduro με στυλ εργοστασιακού μοντέλου, η οποία είναι έτοιμη να τον μεταφέρει στη ζώνη του θριάμβου!

Σημαντικότερα χαρακτηριστικά των WR450F EnduroGP και WR250F EnduroGP:

• Αγωνιστικές μοτοσυκλέτες enduro, έκδοση περιορισμένου αριθμού τεμαχίων
• Εμπνευσμένες από τη μοτοσυκλέτα Enduro GP της Outsiders, της επίσημης ομάδας enduro της Yamahaπου οδηγούσε ο Loïc Larrieu
• Απευθύνονται στους αναβάτες μηχανών enduro για κλειστές πίστες, που αναζητούν πρόσθετες επιδόσεις, στυλ και αποκλειστικότητα
• Ελαφρύς slip-on σιγαστήρας Akrapovič από τιτάνιο
• Υψηλής ποιότητας γραφικά εργοστασιακού στυλ με αντοχή στα γδαρσίματα
• Βελτιστοποιημένη χαρτογράφηση ECU
• Πολυλειτουργικά προστατευτικά χεριών Acerbis Tri-fit σε μπλε χρώμα
• Κινητήρας ψεκασμού καυσίμου με ανεστραμμένη κεφαλή και υψηλή απόδοση
• Ευκίνητο αλουμινένιο περιμετρικό πλαίσιο μικρών διαστάσεων
• Σχεδίαση με συγκέντρωση μαζών για ευέλικτο χειρισμό
• Κορυφαίο στην κατηγορία μπροστινό πιρούνι AOS
• Πίσω ανάρτηση Monocross με μοχλικό
• Ηλεκτρική μίζα χωρίς διακόπτη
• Κιβώτιο ταχυτήτων ευρείας περιοχής στροφών και συμπλέκτης enduro
• Κουτί φίλτρου αέρα στο πάνω μέρος με φίλτρο γρήγορης αφαίρεσης
• Προαιρετικό σύστημα Power Tuner για προσαρμοζόμενη χαρτογράφηση

Διαθεσιμότητα:

Οι WR450F EnduroGP και WR250F EnduroGP θα είναι διαθέσιμες στους επίσημους συνεργάτες της Yamaha τον Αύγουστο του 2017. Επικοινωνήστε με τον τοπικό εκπρόσωπο τύπου για πληροφορίες που αφορούν συγκεκριμένα τη χώρα σας.

Φωτογραφίες

 

 

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 16:36

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 2017 HARLEY-DAVIDSON STREET ROD Κawasaki Z 1000 / Z1000 SX 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon