.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 06 Σεπτεμβρίου 2016 13:13

Yamaha: Νέα σειρά κιτ πιρουνιού και αμορτισέρ Öhlins

 

Αρχικά για MT, XSR, Tracer, XV950 και YZF-R3

 

Yamaha και Öhlins παρουσιάζουν μια νέα σειρά κιτ πιρουνιού αλλά και αμορτισέρ, για τα δημοφιλή μοντέλα MT, XSR, Tracer, XV950 και YZF-R3, ενώ το 2017 η σειρά θα επεκταθεί και για YZF-R1, YZF-R6 και MT-10.

Η Yamaha και η Öhlins έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Και οι δύο εταιρείες αποτελούν γέννημα της αγωνιστικής έντασης και, συνεχίζουν, έως και σήμερα, να εκφράζουν την απόλυτη αφοσίωσή τους στους αγώνες - κάθε μάρκα έχει αναγνωριστεί ως κορυφαία καινοτόμος στον κλάδο της. Μετά από μια μακρόχρονη και επιτυχημένη σχέση συνεργασίας, η Yamaha και η Öhlins δίνουν ακόμη μία φορά τα χέρια για να παρέχουν την ευρύτερη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες τους.

2016 YAM ACC BLT YA4 19000 00 00 STU 002

Αποτέλεσμα της τελευταίας συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών ήταν η παρουσίαση της νέας σειράς κιτ ελατηρίων και φυσιγγίων μπροστινού πιρουνιού, καθώς και μιας σειράς αμορτισέρ, για τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Yamaha στις κατηγορίες των μοτοσυκλετών Hyper Naked, Sport Heritage και Sport Touring.

2016 YAM ACC BLT FGK 23700 00 00 STU 003

Χάρη στις πολλαπλές επιλογές ρύθμισης και την δυνατότητα επιλογής ελατηρίων για αναβάτες με διαφορετικό βάρος, αυτά τα κορυφαία προϊόντα ανάρτησης Öhlins προσφέρουν κορυφαίο χειρισμό και βελτιωμένες δυνατότητες ελέγχου.

Οι αντιπρόσωποι της Yamaha προμηθεύουν αυτά τα προϊόντα Öhlins απευθείας στους πελάτες, δίνοντας τη δυνατότητα στους αναβάτες των μοτοσικλετών MT, XSR, Tracer, XV950 και YZF-R3 να εξατομικεύσουν τη μηχανή τους ανάλογα με το στυλ οδήγησης που θέλουν. Κάθε αναβάτης μπορεί να δει τα καινούργια προϊόντα Öhlins στην εφαρμογή διαμόρφωσης 3D σε πραγματικό χρόνο της Yamaha, ώστε να δημιουργήσει τη δική του custom μοτοσικλέτα μέσω της εφαρμογής "My Garage".

Το 2017, η σειρά των κιτ πιρουνιού και αμορτισέρ Öhlins θα επεκταθεί και για τα μοντέλα YZF-R1, YZF-R6 και MT-10, δίνοντας στους φαν των μηχανών υψηλής απόδοσης Yamaha την ευκαιρία να δημιουργήσουν την απόλυτη μοτοσικλέτα δρόμου ή πίστας!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 15:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon