.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 17:59

Herald 2017 - Επανέρχεται στην κυκλοφορία!

 

Θα φτιάξει νέες retro μοτοσυκλέτες

 

 

Η ιστορική Herald Motor Company ετοιμάζεται να παράγει μοτοσυκλέτες, και να γίνει μία ακόμη βρετανική εταιρία που αναβιώνει. Στόχος είναι να ξεκινήσει η παραγωγή στο τέλος του 2016 παρουσιάζοντας τα μοντέλα της ως 2017. Σύμφωνα με την βρετανική MCN που δημοσίευσε πρώτο το άρθρο, δεν είναι και άσχημα για μία εταιρία που ανασυστάθηκε πριν τρία χρόνια.
Μέχρι πρότινος, η εταιρία εισήγαγε μοτοσυκλέτες από την Κίνα στις οποίες έβαζε το λογότυπο της και σχεδίαση σε στυλ retro. Τώρα, σχεδιάστηκε νέο πλαίσιο που θα παράγεται στην Μεγάλη Βρετανία, πάνω στο οποίο θα βασίζονται όλες οι νέες Herald.

Τα σχέδια, σύμφωνα με τους υπεύθυνους, είναι να παράγουν μοτοσυκλέτες με κινητήρες 250 και 400 κυβικών εκατοστών, κινεζικής προέλευσης, μιας και ήδη έχει βρεθεί αερόψυκτος κινητήρας που καλύπτει προδιαγραφές Euro4.


Οι νέες retro μοτοσυκλέτες θα διαθέτουν σύστημα ABS, κάτι που θα είναι ούτως ή άλλως υποχρεωτικό σύντομα, ενώ τα περισσότερα εξαρτήματα που θα χρησιμοποιεί, όπως ρεζερβουάρ και σέλα, θα είναι κατασκευής Μεγάλης Βρετανίας.

Οι νέες μοτοσυκλέτες θα είναι ελαφριές αφού θα βασίζονται σε αερόψυκτους κινητήρες, και όχι βαριές, βασισμένες στον υγρόψυκτο 450 κυβικών εκατοστών της Rottweiler που εμφανίστηκε πέρσι, στο σαλόνι μοτοσυκλέτας Motorcycle Live. Θα υπάρχει επίσης δυνατότητα customization στις μοτοσυκλέτες, αφού οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να επιλέγουν τιμόνι, ελαστικά, σέλα, ενώ οι αναρτήσεις, θα έρχονται από την Racetek.

Πρώτο θα εμφανιστεί το νέο Herald 400 στο σαλόνι Motorcycle Live στην Αγλλία στο τέλος του 2016 ως μοντέλο 2017, σε ανταγωνιστική τιμή. Αργότερα θα ακολουθήσει και το 250, και αν κρίνουμε από την εμφάνιση, αλλά και το όνομα, πιθανότατα θα πάει αρκετά καλά.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 17:59

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Star Motorcycles - Προσκολλάται ξανά στην Yamaha Tamburini T12 Massimo »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon