.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 10:11

Kaleidoscope. Δες τα πράγματα με άλλο μάτι - Video

 

Τρελά BMX κόλπα, σουρεαλιστικό σκηνικό

 

 

Ο Kriss Kyle θεωρείται παγκοσμίως ένας από τους κορυφαίους και πιο πρωτοπόρους BMX αναβάτες της γενιάς του. Το ‘Kaleidoscope’ παρακολουθεί τον νεαρό Σκωτσέζο να εκτελεί διάφορα μοναδικά κόλπα σε μια πίστα που μεταβάλλεται συνεχώς, και που ποτέ δεν είναι ακριβώς αυτό που φαίνεται.

Το Red Bull Media House και η Ridley Scott Associates προχώρησαν στην παραγωγή του film Kaleidoscope, που είναι αφιερωμένο στο BMX riding, χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό από κινούμενες κατασκευές και εκπληκτικές οπτικές τεχνικές. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον Kriss να δοκιμάσει απίστευτα tricks, και να βρει lines, εκεί που οι άλλοι θα έβλεπαν αδιέξοδο. Το Kaleidoscope είναι το αποκορύφωμα μιας περίφημης καριέρας στο riding, η οποία ξεκίνησε και αναπτύχθηκε στη Γλασκώβη, κυρίως στο skate πάρκο Unit 23, το οποίο θεωρείται το δεύτερο σπίτι του Kriss τα τελευταία 10 χρόνια.

Μιλώντας για το project, ο Kriss είπε: «το Kaleidoscope είναι ένα από τα πιο σουρεαλιστικά πράγματα που έχω κάνει. Το να κάνει κάποιος riding σε ένα πάρκο που συνεχώς κινείται και αλλάζει ήταν μια πρόκληση, αλλά μου έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσω lines και κόλπα που δεν έχουν ξαναγίνει. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα και όλη τη σκληρή δουλειά που έπρεπε να γίνει…άξιζε!»

Ο σκηνοθέτης της Ridley Scott Associates, Ben Scott δήλωσε: «ο Kriss είναι ένας πολύ ιδιαίτερος rider. Μπορεί κοιτώντας απλά κάτι να πει εάν μπορεί ή δε μπορεί να το καταφέρει. Πολλά από αυτά που καταγράψαμε δεν έχουν ξαναγίνει, ή εάν είχαν γίνει, προσθέσαμε μια άλλη διάσταση. Είναι άλλο πράγμα να κάνεις flair σε curved rail και άλλο να το κάνεις όταν η ράμπα προσγείωσης δεν είναι εκεί και έρχεται μόνο τη στιγμή που τη χρειάζεσαι.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015 23:44

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon