.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 15:10

KTM Offroad Days 2015

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο στην Αττική!

 

 

Η KTM South East Europe Α.Ε. σε συνεργασία το Δίκτυο της διοργανώνουν και φέτος OFFROAD DAYS για εσάς! Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου και την Κυριακή 1 Νοεμβρίου στην Αττική και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη οδηγούμε την γκάμα Offroad μοντέλων της KTM για το 2016!

Η εξέλιξη δεν σταματά ποτέ!

Η εξέλιξη για την KTM δεν σταματά, παρά τα πολλαπλά Παγκόσμια Πρωταθλήματα σε MXGP, ΜΧ2, Supercross και ΗΠΑ Motocross. Μετά από αρκετή δουλειά το R&D σε Αυστρία και ΗΠΑ και σε στενή συνεργασία με Εργοστασιακούς αναβάτες, όπως οιTony Cairoli, Jeffrey Herlings, Ryan Dungey, το Αυστριακό εργοστάσιο παρουσίασε τη νέα γενιά KTM SX, η οποία προσφέρει τεχνολογία state-of-the-art, συνδυαζόμενη με απόδοση που θέτει τον πήχη στην κάθε κατηγορία.
 
Πάνω από το 90% των εξαρτημάτων στα μοντέλα KTM SX είναι νέα. Το νέο εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, τα νέα πλαίσιο και υποπλαίσιο, η νέα ανάρτηση, έχουν σχεδιαστεί ώστε να συμβάλλουν στη συγκέντρωση μαζών. Μαζί με το σημαντικά χαμηλότερο βάρος η συμπεριφορά των νέων SX είναι συγκλονιστική!
 
Η οικογένειαKTM EXC που κυριαρχεί σε κάθε αγώνα Enduro σε όλο τον κόσμο και απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες αναβάτες, βελτιώθηκε στις λεπτομέρειες που απαιτούνται για συνεχιστεί η πορτοκαλί κυριαρχία.
Οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέα settings στις αναρτήσεις WP, πιρούνι “open cartridge”, νέα προστατευτικά καλαμιών, ελαφρύτερο μπροστινό άξονα, CNC πλάκες τιμονιού.
 
Αυτές οι βελτιώσεις συνδυάζονται με νέες ρυθμίσεις, κάτι που σημαίνει ότι κάθε μοντέλο προσφέρει καλύτερη πρόσφυση και βελτιωμένη οδηγησιμότητα, δίνοντας στον αναβάτη την αίσθηση της ακρίβειας των χειρισμών.
 
Οι εντελώς νέες λοιπόν Motocross 250 SX-F και 450 SX-F με το εκπληκτικό πιρούνι WP AIR 48, μαζί με την κλασσική πλέον 250 SX, οι ανανεωμένες Enduro 250 EXC, 250 EXC-F SIX DAYS και 350 EXC-F, 690 Enduro R, όπως επίσης και το πρωτοποριακό Freeride E-SX, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν τη δική σου πρόκληση.

Έλα να οδηγήσεις!

Έλα στην παρέα μας, φυσικά μαζί με τον εξοπλισμό σου και είμαστε βέβαιοι ότι θα έχεις μια μοναδικά εντυπωσιακή εμπειρία, από εκείνες που μόνον η ομάδα της KTM μπορεί να σου προσφέρει.
 
Μαζί μας η Ελαστικά Michelin Α.Ε.Β.Ε. παρουσιάζει τον δικό της νικητή! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζονται τα ελαστικά Michelin StarCross 5, που ήδη στο εξωτερικό έχουν συγκεντρώσει άριστες κριτικές. Όλες οι μοτοσυκλέτες της παρουσίασης θα είναι εξοπλισμένες με τα ελαστικά αυτά
 
Για την παρουσίαση των μοντέλων 2016, η KTM South East Europe έχει μια σημαντική έκπληξη!
 
Ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro και τέσσερις φορές νικητής του International Six Days Enduro (ISDE), ο άνθρωπος που τίμησε τα χρώματα της KTM όσο ελάχιστοι, ο Giovanni Sala θα είναι κοντά μας το Σαββατοκύριακο 31.10 -01.11.2015 στα Offroad Days που θα διοργανωθούν στην Αττική!

Που και πότε;

Τοποθεσίες OffroadDays 2015


Αττική: Πίστα MX Αγ. Παντελεήμονα Πεντέλης
 
Θεσσαλονίκη: Νέα Ραιδεστός
 
Διάρκεια: 10:00 π.μ. - 16:30 μ.μ.
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα OFFROAD DAYS 2015 επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο συνεργάτη ΚΤΜ ή επισκεφθείτε ή δηλώστε σήμερα συμμετοχή εδώ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 21:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Inner Child - Εκπληκτικό βίντεο της Harley-Davidson Yamaha MOTOBOT Ver.1 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon