.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 11:00

Chris Pfeiffer - Κρεμάει τα γάντια!

 

Μετά από 20 χρόνια stunt riding

 

 

Ήρθε η ώρα και για τον αναβάτη που καθιέρωσε τα stunt με μοτοσυκλέτα, να τα παρατήσει - να κρεμάσει τα γάντια. Με μία απλή ανακοίνωση στην σελίδα του στο facebook, ο επίσημος αναβάτης της RedBull και της BMW Motorrad εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή του την απόφαση.

"Μετά από 20 χρόνια ως επαγγελματίας αναβάτης, αποφάσισα ότι έφτασε η ώρα να σταματήσω στα stunt shows. Είμαι 45 χρονών τώρα και τους προηγούμενους μήνες ήταν πραγματικά δύσκολο να οδηγήσω σε κορυφαίο επίπεδο. Πάντα έλεγα ότι αν δεν μπορώ να γίνω καλύτερος, θα έχει έρθει η ώρα να σταματήσω και να αφήσω ανοιχτό το πεδίο για νέους αναβάτες.
Τα τελευταία 20 χρόνια οδήγησα σε εκατοντάδες shows σε όλο τον κόσμο, σε 94 χώρες, ήταν μία αξέχαστη εμπειρία. Δούλεψα σκληρά για να καθιερώσω το stunt riding ως ένα άθλημα και να ξεσηκώσω τους θεατές, αποκομίζοντας μοναδικές στιγμές.
Οδήγησα για τελευταία φορά σε διαγωνισμό stunt riding το 2010, και αυτό ήταν τελικά το τελευταίο μου, αλλά δεν θα τα παρατήσω, γιατί η οδήγηση είναι η ζωή μου και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει.
Σας ευχαριστώ πολύ, Chris"

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2015 11:00

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon