.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 20 Μαϊος 2015 12:43

Ο θρήνος ενός πατέρα - Δέκα χρόνια ταξίδι με τον σκύλο του

Αιτία, ο χαμός του γιού του από καρκίνο

 

Καμιά φορά χρειάζεσαι μία πολύ δυνατή ''δικαιολογία'' για να αρχίσεις να ταξιδεύεις. Κάπως έτσι λειτούργησε ο χαμός του Lans, ο οποίος πριν 11 χρόνια έφυγε από τη ζωή, από καρκίνο στο συκώτι, σε ηλικία 26 ετών. Ο πατέρας του, Ara Gureghian, προσπάθησε να αλλάξει την ζωή του δουλεύοντας σκληρά ως σεφ σε κουζίνες πολυτελών εστιατορίων, αλλά οι ώρες απασχόλησης, δεν λειτούργησαν τελικά υπέρ του. Έτσι, υιοθέτησε τον Spirit, ένα pitbull από ένα καταφύγιο στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών, και παράτησε την δουλειά και του σπίτι του. Φόρτωσε τα απαραίτητα σε μία τρίκυκλη BMW GS και ξεκίνησε ένα ταξίδι ζωής ''αναζήτησης ψυχής", παρέα με τον τετράποδο φίλο του.
Έχοντας πλέον διανύσει κοντά στα 300.000 μίλια στην δυτική και κεντρική Αμερική, ακολουθώντας πάντα τις ιδανικότερες καιρικές συνθήκες, ο Ara δηλώνει πως, ''αφού έχασα τον έχασα τον μοναδικό μου γιο Λανς, μη μπορώντας να αντιμετωπίσω την καθημερινότητα μου και έχοντας την μοτοσυκλέτα και τον σκύλο μου, ακολούθησα μια νομαδική ζωή ξέροντας ότι δεν έχω τίποτα να χάσω".
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα είναι αυτό που θα σε βάλει στην διαδικασία να ξεκινήσεις μία νομαδική ζωή και να ταξιδεύεις στον κόσμο. Ο Ara, βρήκε στους δρόμους της Αμερικής, την ελευθερία ψυχής που ήθελε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon