.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 18 Μαϊος 2015 10:14

22Ο Classic Trophy 2015

Στις 23-24 Μαϊου

 

H Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσικλέτας διοργανώνει το 22ο Classic Trophy στις 23-24 Μαΐου 2015. Το πιο “κλασικό” ράλι της λέσχης μας, όπως κάθε άνοιξη, θα μας ταξιδεύει σε διαδρομές ονειρικές, και θα φροντίζει να κρατήσουμε τα χαμόγελα μας πλατιά και γεμάτα... μυγάκια!

Το ράλι θα κινηθεί στην ιστορική διαδρομή που ενώνει δύο από τις πιο σημαντικές πόλεις της Αρχαίας Ελλάδας, την Ελευσίνα και την Αρχαία Ολυμπία.

Το Σάββατο, θα ξεκινήσουμε από την Πλατεία Ηρώων του Δήμου Ελευσίνας, και αφού περιηγηθούμε σε διαδρομές εκπληκτικές (όπως μας έχει συνηθίσει το Classic Trophy τα τελευταία χρόνια), θα καταλήξουμε στην Αρχαία Ολυμπία όπου και θα διανυκτερεύσουμε.

Την Κυριακή, αφού περιπλανηθούμε στα βουνά της δυτικής και κεντρικής Πελοποννήσου, θα τερματίσουμε και πάλι στην Πλατεία Ηρώων στην Ελευσίνα.

Η συνολική απόσταση είναι 565 km.

Χορηγοί μας
Η TRIUMPH ΕΛΛΑΣ η οποία και μας τιμά κάθε χρόνο και η ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”.

Ο αγώνας είναι υπό την αιγίδα του ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, ο οποίος σε συνδυασμό με την ΟΙΝΟΠΟΙΙΑ “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ”, έχουν φροντίσει να μας εξασφαλίσουν για την εκκίνηση και τον τερματισμό, διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις!!!

Οποίοι φίλοι επιθυμούν να μας συνοδευόσουν στην μεγάλη αυτή ανοιξιάτικη βόλτα, θα πρέπει να απευθυνθούν στην γραμματεία της Λέσχης μας,
Δευτέρα και Πέμπτη από 21:00 έως 23:00 και στα τηλέφωνα 2103221831 –2103221821.

Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν την Δεύτερα 18 Μαΐου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού δωματίων, θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Ζεσταίνετε τα... μοτέρ!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon