.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Μαϊος 2015 16:45

Kawasaki H2R εναντίον τριών supercar! - Video

 

Σε κόντρα μισού μιλίου

 

Για πρώτη φορά, η νέα Kawasaki H2R των 310 ίππων, τοποθετείται κόντρα σε βελτιωμένα supercars, σε αγώνα μισού μιλίου. Την κόντρα διοργάνωσε το περιοδικό Super Street σε συνεργασία με το Sport Rider και την Omega Motosport, και επέλεξαν να κοντράρουν την νέα υπερμοτοσυκλέτα της Kawasaki, αξίας 50.000euro, με αντίπαλους αυτοκίνητα που ξεπερνούν κατά πολύ τους 1000 ίππους, και φτάνουν σε αξία μέχρι και το ένα εκατομμύριο euro! Η κόντρα έγινε στο Minter Airfield στην Καλιφόρνια, σε ένα αεροδρόμιο, το μοναδικό μέρος που θα μπορούσε να χωρέσει όλα αυτά τα άλογα. Πρωταγωνιστές, ένα Buggati Veyron με 1200 ίππους, φτιαγμένο από την Super Sport Tune, αξίας ενός εκατομμυρίου, ένα Nissan GT-R R35 με 1350 ίππους, της SP Engineering και ένα McLaren MP4-12C. Και φυσικά, η ''μαμά'' Kawasaki H2R, η πιο δυνατή μοτοσυκλέτα παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ, και σε κόστος, κοστίζει όσο ένας... τροχός από το κάθε supercar! Στο αεροδρόμιο που έγιναν οι κόντρες δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για δοκιμές - είχαν στην διάθεση τους μόλις τρία περάσματα, με την εκκίνηση να δίνεται στα 50χ.α.ω., ενώ απαγορευόταν να ζεστάνουν τα λάστιχα με burnout.

Ο αναβάτης του Sport Rider βρέθηκε για πρώτη φορά στην σέλα της H2R εκείνο το πρωί, οπότε δεν υπήρχε χρόνος να την μάθει καλά.

Στις παρακάτω ενότητες θα δείτε τις κόντρες και τα αποτελέσματα με κάθε αυτοκίνητο που ''τα πήγε'' το Kawasaki H2R, ώστε να βγάλετε τα συμπεράσματα σας! Για την ιστορία, το H2R κέρδισε τους δύο αγώνες και έχασε από το Nissan..

Kawsaki vs Mc Laren

1ος αγώνας: McLaren MP4-12C vs. Kawasaki H2R
Ταχύτητα εξόδου: McLaren: 162mph - H2R:192mph

Kawsaki vs Buggati Veyron

2ος αγώνας: Bugatti Veyron 16.4 vs. H2R
Ταχύτητα εξόδου: Bugatti: 180mph - H2R: 194.5mph

Kawsaki vs Nissan GTR 1350HP

3ος αγώνας: Nissan GT-R vs. H2R
Ταχύτητα εξόδου: 208mph GT-R | 204mph H2R

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon