.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 13 Μαϊος 2015 11:29

Royal Enfield - Αγόρασε την Harris Performance

Την κατασκευάστρια πλαισίων

 

Μία νέα γενιά μοτοσυκλετών αναμένεται από την Royal Enfield, μετά την εξαγορά της γνωστής εταιρίας κατασκευής πλαισίων, Harris Performance. H Harris Performance είναι υπεύθυνη και για την κατασκευή του πλαισίου του νέου Continental GT, αλλά πλέον, με τον κατασκευαστή εντός εταιρίας, η Royal Enfield μπορεί να κινηθεί σε "νέα μονοπάτια", κάτι που έχει ήδη ξεκινήσει να κάνει με την ανακοίνωση δύο νέων κινητήρων. Το πρώτο μοντέλο που θα δούμε είναι το Himalayan, η adventure μοτοσυκλέτα με κινητήρα 410 κυβικών εκατοστών και τα άλλα μοντέλα θα βασίζονται σε έναν δικύλινδρο εν σειρά κινητήρα χωρητικότητας 750 κυβικών εκατοστών.

Όπως δήλωσε άλλωστε και ο CEO της Royal Enfield, Siddhartha Lal,"η Royal Enfield δουλεύει σε μία νέα γενιά μοτοσυκλετών, και σε συνεργασία με την ομάδα της Harris Performance αυξάνονται τα προϊόντα που μπορούμε να κατασκευάσουμε. Σύντομα θα είναι διαθέσιμα τα νέα μοντέλα και έχουμε ως στόχο να πάρουμε ηγετική θέση στην μεσαία κατηγορία μοτοσυκλετών. Όλοι οι υπάλληλοι της Harris Performance πλέον είναι υπάλληλοι της Royal Enfield και είναι υπεύθυνοι για την δημιουργία και βελτίωση της νέας γκάμας μοτοσυκλετών."’
Η Harris Performance έχει εμπειρία πάνω σαράντα χρόνια στην κατασκευή υψηλών προδιαγραφών πλαισίων και περιφερειακών.

Με τον Project Manager της Triumph, Simon Warburton, να έχει αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου στρατηγικής των προϊόντων, και τον δημιουργό της Ducati 999, Pierre Terblanche, ως υπεύθυνο σχεδίασης, η ομάδα θα έχει σύντομα καλά αποτελέσματα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon