.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:16

H GoPro αποκτά την εταιρεία «έξυπνων κρανών» Forcite

Στόχος η παροχή νέων δυνατοτήτων στους αναβάτες και η ανάπτυξη των κρανών, με την χρήση της «έξυπνης» τεχνολογίας.

Μπορεί τα smart κράνη να μην είναι τόσο γνωστά ήτ τόσο επιτυχημένα, όσο θα ήθελαν, φαίνεται όμως ότι οι κατασκευαστές δεν εγκαταλείπουν την έρευνα για τις μελλονικές κινήσεις. Σε μία ακόμα εξέλιξη, η μάρκα-κολοσσός των action cameras, GoPro, απέκτησε την μάρκα κρανών Forcite, η οποία ασχολείται και με την εξέλιξη των smart δυνατοτήτων.

Η συμφωνία των δύο εταιρειών ανακοινώθηκε στις 16 Ιανουαρίου, ενώ αναμένεται να ολοκληρωθεί κάποια στιγμή εντός του πρώτου 3μήνου του έτους. Η GoPro έχει ανακοινώσει ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν δημόσιες εντός του Φεβρουαρίου, στην ανάλογη επικοινωνία με τους επενδυτές. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των δύο εταιρειών, το βραχυπρόθεσμο πλάνο θα τις δει να συγεργάζονται παράλληλα, με την GoPro να θέλει να επιταχύνει την επίτευξη του οράματος της Forcite να αξιοποιήσει όλα τα οφέλη της τεχνολογίας, στα κράνη της και να θέσει τα θεμέλια για εφαρμογές και σε άλλες κατηγορίες κρανών, πέρα από μοτοσυκλέτας.

Ακόμα, οι δύο εταιρείες θέλουν να συνεργαστούν και με άλλες μάρκες κρανών, με τον επικεφαλής της GoPro, Nicholas Goodman, να κάνει αναφορά στις «καθιερωμένες μάρκες» τις οποίες προτίθεται να βοήθήσει «να ωθήσουν την βιομηχανία μπροστά, μαζί με εμάς». Για να δούμε τι θα φέρει αυτή η συνεργασία...

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 10:19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon