Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 02 Απριλίου 2026 09:10

Voge SR450X Τιμή στην Ελλάδα – Πόσο κάνει το δικύλινδρο ADV Scooter

Εξόχως ανταγωνιστική η τιμολόγηση του νέου μοντέλου στην πιο καυτή με διαφορά, κατηγορία της αγοράς αυτή την στιγμή – Πώς μπορείς να το αποκτήσεις και με ακόμη χαμηλότερη τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, ξεκινάμε από τα 6.795 €, αλλά η τιμή αυτή μπορεί να γίνει 6.295 ευρώ για όσους προπαραγγείλουν.

To νέο Voge SR450X μας παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην EICMA 2025, ως η πρόταση της μάρκας στην ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά των μεσαίων ADV Scooters. Όσο και να τα συμπαθεί ή... να μην τα συμπαθεί κανείς, η πραγματικότητα λέει ότι όσες εταιρείες έχουν ένα τέτοιο μοντέλο στην γκάμα τους αυτή την στιγμή, πουλάνε.

Η Voge ωστόσο διαφοροποιείται αισθητά, φέρνοντας έναν δικύλινδρο κινητήρα, σε αντίθεση με τους μονοκύλινδρους που φέρουν όλοι οι κύριοι ανταγωνιστές της: Honda ADV 350, Zontes G368, Aprilia SR GT 400, SYM ADXTG 400.

Το μοντέλο παρουσιάστηκε ενώπιον του ελληνικού κοινού, στην έκθεση μοτοσυκλέτας 2026, όπου και ανακοινώθηκε η παραπάνω τιμή που βλέπουμε. Ενδιαφέρουσα είναι και η προσφορά προκράτησης που ανακοίνωσε η Voge, που μπορεί να «κατεβάσει» την τιμή έως και κατά 500 ευρώ, φέρνοντας την στα 6.295 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, κλείνοντας το δικό σου SR450X, η Voge σου κάνει δώρο το ποσό της προκαταβολής που θα δώσεις, βάζοντας έκπτωση στο τελικό ποσό που θα πληρώσεις, ως εξής:

  • 100€ προκαταβολή → 100€ έκπτωση
  • 200€ προκαταβολή → 200€ έκπτωση
  • 300€ προκαταβολή → 300€ έκπτωση
  • 400€ προκαταβολή → 400€ έκπτωση
  • 500€ προκαταβολή → 500€ έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα για το SR450X και με ένα κλικ εδώ.

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Απριλίου 2026 21:32
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon