.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 07:19

Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας - Οδοιπορικό στη Magna Grecia

Η Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας, στα πλαίσια των πολιτιστικών ενδιαφερόντων της, διοργανώνει ταξίδι στα ελληνόφωνα χωριά της Νότιας Ιταλίας.[Δελτίο Τύπου]

Ένα οδοιπορικό - φόρος τιμής σε μέρη με 2500 χρόνια ελληνικής παρουσίας και ιστορίας.

Σκοπός μας να συναντήσουμε ανθρώπους, που μέχρι και σήμερα αισθάνονται υπερήφανοι και προσπαθούν, παρ'όλες τις αντιξοότητες, να κρατήσουν ζωντανή την ελληνική τους καταγωγή. Να τους γνωρίσουμε, να τους προσφέρουμε στήριξη και να τους δείξουμε την εκτίμηση και την αγάπη μας.

Θα συμμετέχουν μέλη με 20 κλασικές μοτοσυκλέτες και δύο αυτοκίνητα συνοδείας. Με αφετηρία το Bari θα κινηθούμε νότια και διατρέχοντας τα δυτικά παράλια του Κόλπου του Τάραντα, θα επισκεφθούμε τον Κρότωνα (Crotone) όπου θα τιμήσουμε τους εκπροσώπους του Δήμου και θα διανυκτερεύσουμε. Συνεχίζοντας νότια την Καλαβρία θα καταλήξουμε στη "μύτη της μπότας" της ιταλικής χερσονήσου. Εκεί θα παραμείνουμε για δύο ημέρες και με βάση τη Bova Marina θα περιηγηθούμε στα Ελληνόφωνα χωριά του Aspromonte και θα γνωριστούμε με τους κατοίκους.

Στην επιστροφή μας θα διανυκτερεύσουμε στο ορεινό γραφικό χωριό Altomonte και μέσω του γραφικού Alberobello θα τερματίσουμε στο Bari για την επιστροφή στην Πάτρα.

Συνοδοιπόροι σε αυτή μας την προσπάθεια είναι το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο της Αθήνας, υπό την αιγίδα του οποίου τελεί η εκδήλωση και ο χορηγός μας SUPERFAST FERRIES

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon