.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 15:39

Balenciaga Pantashoes - Όταν μας κάνει πλάκα η υψηλή ραπτική

Εμπνευσμένο από τις δερμάτινες αγωνιστικές φόρμες των μοτοσυκλετών, το συνολάκι Pantashoes προκαλεί τη λογική και απειλεί τα μάτια μας.

Η αλήθεια είναι πως δεν το περιμέναμε, αλλά να που μια διάσημη εκπρόσωπος της παγκόσμιας haute couture, η πρώην ισπανική και νυν γαλλική Balenciaga παρουσιάζει το Pantashoes, ένα ενιαίο συνολάκι παντελονιού και μπότας που εμπνέεται από τις δερμάτινες μοτοσυκλετιστικές φόρμες.

Στην προκείμενη περίπτωση βέβαια πρόκειται για ένα lifestyle κομμάτι από δέρμα μοσχαριού που πιθανότατα δεν καλύπτει καμιά μοτοσυκλετιστική προδιαγραφή ασφαλείας - ή τουλάχιστον τίποτε σχετικό δεν αναφέρεται στην ιστοσελίδα του προϊόντος - αν και έχει και ξύστρες στα γόνατα και γλίστρες στις μπότες.

Η τεχνική γνώση (sic) του σχεδιαστή πάντως με τον κόσμο της Μοτοσυκλέτας τεκναίρεται πέραν κάθε αμφιβολίας από το ανεκδιήγητο "Motocross sportswear detailing" στην περιγραφή.

balenciaga pantashoes 3

Κι αν απορείτε γιατί το έφτιαξαν και σε ποιον απευθύνεται, να σας βοηθήσουμε να το κάψετε λίγο παραπάνω: το Pantashoes κοστολογείται προς €9,900. Όχι, δεν είναι τυπογραφικό λάθος.

Αναζητώντας μάλιστα το τζάκετ που θα κούμπωνε με το Pantashoes, δε βρήκαμε κάτι ανάλογο, αλλά υπάρχει μια πρόταση της Balenciaga για το πώς συνδυάζεται η δερμάτινη παντελονομπότα της. Με ένα γκρίζο μάλλινο σακάκι που κοστολογείται προς μόνο €2,800...

Συνδυάστε το αρμονικά με αξεσουάρ όπως το νέο βραχιόλι Tape Bracelet που μοιάζει με ένα απλό ρολό αυτοκόλλητης ταινίας, ιδανικό για γρήγορες επισκευές στη μοτοσυκλέτα πάντα με άψογο στυλ και πρακτικότητα.

Είπαμε, lifestyle.

Αν δεν κρατιέστε να το αποκτήσετε, βρείτε το εδώ: https://www.balenciaga.com/en-gr/biker-pantashoes-red-white-black-774301TPS296278.html

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon