.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 07:59

Triumph Tiger Rally 660 - Θα είναι το 2024 η χρονιά παρουσίασης του;

Ο κινητήρας των 660 κ.εκ. της Triumph έχει ήδη βρει εφαρμογές στα Trident 660, Tiger Sport 660 και Daytona 660. To 2024 ίσως είναι η χρονιά του... φερόμενου ως Tiger Rally 660.

Κάτι τέτοιο άλλωστε κυκλοφορεί σε δημοσιεύματα του εξωτερικού, με τον.. καπνό της πιθανής φωτιάς να έχει φανεί πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, όταν μια φωτογραφία διέρρευσε στο διαδίκτυο, η οποία έδειχνε μια ψηφιακή απόδοση μοτοσυκλετών που έχουν ήδη βγει στις διεθνείς αγορές. Ανάμεσα τους υπήρχε και η μορφή του πιο χωμάτινου Tiger, ενός μοντέλου που όπως γράφει ο ξένος τύπος πιθανότατα θα παρουσιαστεί φέτος, ίσως στην EICMA 2024.

tiger_rally_660_B.jpg

Ο ανταγωνισμός άλλωστε είναι εκεί έξω ήδη, έχοντας μορφές όπως Aprilia Tuareg 660 και Yamaha Tenere 700. Μπορεί η Triumph να ξανατάραξει τα νερά της κατηγορίας; Θα μάθουμε εν καιρώ, μέχρι τότε απλώς φανταστήκαμε το Tiger Rally 660 στην εικόνα άνωθεν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 08:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon