.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 14:21

Legends: From Agostini to Quartararo

[Δελτίο Τύπου]

Ο πρόεδρος της Yamaha Motor Europe, Eric de Seynes, υπογράφει ένα βιβλίο που ανατρέχει στις ιστορίες 40 σπουδαίων και θρυλικών πρωταθλητών και προσωπικοτήτων.

Για σχεδόν 50 χρόνια ο Eric de Seynes είχε την τύχη να βιώσει και να δουλέψει στον χώρο της μοτοσυκλέτας ως μηχανικός, αναβάτης, δημοσιογράφος, παραγωγός, διευθυντής ομάδας παγκοσμίου, διευθυντικό στέλεχος σε Formula 1 και Grand Prix, καθώς και διοργανωτής πρωταθλημάτων. Από τη σημερινή του θέση ως πρόεδρος της Yamaha Motor Europe, ο de Seynes συνεχίζει να τιμά τη δέσμευσή του να ζει το πάθος του στον μέγιστο βαθμό καθημερινά.

Αυτό το μοναδικό μονοπάτι της καριέρας του χάρισε στον de Seynes πλούτο εμπειριών και στενές προσωπικές σχέσεις με αρκετές προσωπικότητες του μοτοσυκλετισμού και θρύλους των αγώνων με παγκόσμια πρωταθλήματα στο βιογραφικό τους.

Στο βιβλίο “Legends” ο de Seynes μοιράζεται κάτι παραπάνω από τις αναμνήσεις του στις 300 σελίδες του. Ευχαριστεί όλους όσους τον συνόδευσαν στην πορεία της ζωής του και μοιράζεται το πάθος του μέσα από τα πορτρέτα 40 πρωταθλητών και πρωταγωνιστών της μοτοσυκλέτας.

2023 YAM LegendsbyEdS EN EU NA DET 002 09 preview

Οι αναφορές είναι πλούσιες σε προσωπικές αναμνήσεις, ανέκδοτες ιστορίες και φωτογραφίες που δεν είχαν δημοσιευτεί ποτέ ως τώρα, καθώς ο de Seynes τιμά το πάθος, την ευφυΐα και το ταλέντο αυτών που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την ιστορία των αγώνων μοτοσυκλέτας.

“Αυτό το βιβλίο μας πηγαίνει στην καρδιά του πάθους, στους αγώνες και τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο που όλοι αγαπάμε," είπε σχετικά ο Jorge Viegas, πρόεδρος της FIM.

Ένα υπέροχο δώρο αυτήν την εορταστική περίοδο για τους πραγματικούς φίλους της μοτοσυκλέτας, το βιβλίο “Legends” είναι διαθέσιμο στην αγγλική ή τη γαλλική γλώσσα και μπορεί να παραγγελθεί online από τη Yamaha Motor (yamaha-motor.eu/share?link=/clothing-merchandise/gifts-lifestyle/pdp/legends-from-agostini-to-quartararo-en-yme-fbeds-en-01/" style="color: #0000ff;">βρείτε το εδώ) ή να αγοραστεί από συνεργάτες του δικτύου Yamaha σε όλη την Ευρώπη.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις του “Legends” θα δοθούν στο Endowment Fund for Motorcycling Sport Heritage, έναν οργανισμό αφοσιωμένο στην προστασία της αγωνιστικής κληρονομιάς της μοτοσυκλέτας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 14:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon