.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 13:59

Benelli TRK 702 - Ρεκόρ πωλήσεων με πάνω από 1.000 κομμάτια σε ένα μήνα

Το νέο TRK 702 διαδέχεται στο «θρόνο» το TRK 502, σε μία πολύ δυνατή αγορά της Ευρώπης.

Στην Ιταλία, η Benelli έχει αναδειχθεί σε φονέα γιγάντων, μιας και τα Adventure μοντέλα της πετυχαίνουν εντυπωσιακές επιδόσεις πωλήσεων, ξεπερνώντας τις «παραδοσιακές» μάρκες. Τα τελευταία 4 χρόνια, το TRK 502 έσπαγε ήδη τα κοντέρ, τώρα είναι η σειρά του νέου TRK 702 να διαπρέψει.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, το Benelli TRK 702 πέτυχε 1.000 ταξινομήσεις, σε χρονικό διάστημα μόλις ενός μήνα. Ο Gianni Monini, διευθυντής πωλήσεων της Benelli Ιταλίας, είπε: «Είμαστε περήφανοι για το εξαιρετικό αποτέλεσμα που το TRK 702 πετυχαίνει, στην ιταλική αγορά, μέσα σε λίγο παραπάνω από ένα μήνα, πάνω από 1.000 κομμάτια έχουν ταξινομηθεί. Αν σκεφτεί κανείς, ότι αυτό συμβαίνει και προς το τέλος της εμπορικής περιόδου, η ικανοποίηση μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Στους επόμενους μήνες, πιστεύουμε ότι μπορούμε να ανεβάσουμε ακόμα περισσότερο αυτή την απόδοση, ας μην ξεχάσουμε επίσης ότι όλοι όσοι είχαν την υπομονή, να περιμένουν μέχρι να έρθει το μοντέλο στην αγορά μας, είναι οι πραγματικοί αρχιτέκτονες αυτής της επιτυχίας.»

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 14:15

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon