.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 13:40

BMW Motorrad – Νέος επικεφαλής ο Markus Flasch

Διαδοχή για τον Markus Schramm, ο οποίος αποχωρεί μετά από 5 χρόνια – αυτός είναι ο νέος επικεφαλής της BMW Motorrad.

Με επίσημη ενημέρωση, η BMW Motorrad ανακοινώνει την έναρξη της θητείας του κ. Markus Flasch, ως επικεφαλής της εταιρείας. Τα νέα ακολουθούν την απόσυρση του μέχρι τώρα επικεφαλής της BMW Motorrad, Markus Schramm, μετά από 5 χρόνια.

Ο Markus Flasch αναλαμβάνει μία δύσκολη δουλειά, καθώς ο προκάτοχος του, Markus Schramm, συνέβαλε στην πιο επιτυχημένη περίοδο στην ιστορία της BMW και την «οδήγησε στην Νο.1 θέση των premium μοτοσυκλετών παγκοσμίως, για πρώτη φορά», όπως χαρακτηριστικά αναγράφει η BMW.  

O Markus Flasch εργάζεται στην BMW Motorrad από το 2015, έχοντας διατελέσει και επικεφαλής του τμήματος BMW M GmbH, με την BMW Motorsport.

O Flasch δήλωσε: «Ως ένας παθιασμένος μοτοσυκλετιστής, είμαι πολύ ευχαριστημένος που έχω βοηθήσει στην οικοδόμηση των μεγάλων επιτυχιών της BMW μέχρι τώρα και, μαζί με το τεράστιο κίνητρο της ομάδας της BMW Motorrad, θα κάνω ότι μπορώ για να οδηγήσω την συναρπαστική μας μάρκα, σε ένα επιτυχημένο μέλλον». Ο Flasch θα αναλάβει τα καθήκοντα του «και με τη βούλα», την 1η Νοεμβρίου.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η ανάληψη καθηκόντων επικεφαλής για τον κ. Flacsh, είναι η δεύτερη «αλλαγή βάρδιας» που ανακοινώνει η εταιρεία μέσα σε λίγες ημέρες, καθώς στις 22 Σεπτεμβρίου δημοσιεύθηκε και η αλλαγή του επικεφαλής σχεδιαστικού τμήματος. Νέος διευθυντής σχεδίασης, ο Alexander Buckan.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 16:25

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon