.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 12:03

Ducati Family Day 2023 – Μια μέρα αφιερωμένη στους εργαζόμενους

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου οι πύλες του εργοστασίου της Ducati στο Borgo Panigale άνοιξαν διάπλατα για να υποδεχτούν τους εργαζόμενους με τις οικογένειες και τους φίλους τους για τη Family Day.

Προσφέροντας την ευκαιρία για μια εμπειρία του χώρου εργασίας από μια διαφορετική οπτική γωνία, η Family Day συνεισφέρει στο να καλλιεργεί την αίσθηση οικειότητας και το οικογενειακό πνεύμα που χαρακτηρίζει τη Ducati, η οποία θεωρεί πως οι άνθρωποι είναι ο σημαντικότερος πόρος της.

Η ημέρα αυτή τιμήθηκε από 4,200 υπαλλήλους, φίλους και μέλη των οικογενειών τους, ενώ ειδικά για την περίσταση αρκετά τμήματα διοργάνωσαν μοναδικές εκδηλώσεις στις οποίες οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν από κοντά το μέρος που γεννιούνται οι μοτοσυκλέτες της Ducati και να μοιραστούν μαζί τους τεχνικές και πρακτικές γνώσεις.

1 Ducati Family Day 2023 UC549408 High

Μια από τις πιο διαφορετικές εμπειρίες ήταν οπωσδήποτε η δυνατότητα επίσκεψης του τμήματος Ducati Corse, εκεί όπου εξελίσσονται οι αγωνιστικές MotoGP και WorldSBK. Κανονικά αυτός ο χώρος είναι προσβάσιμος αποκλειστικά σε διαπιστευμένο προσωπικό, γι’ αυτό και η περιήγηση ανάμεσα στους πάγκους εργασίας των DesmosediciGP και Panigale V4 R ήταν μια μοναδική ευκαιρία τόσο για τους περισσότερους εργαζόμενους, όσο και για τους λοιπούς επισκέπτες.

Υπήρξαν πολλές δραστηριότητες που προκάλεσαν τους συμμετέχοντες, όπως η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση κινητήρα Ducati ή η διδασκαλία χρήσης διαγνωστικών εργαλείων.

6 Ducati Family Day 2023 UC549406 High

Η δυνατότητα επίσκεψης του Μουσείου και του Εργοστασίου προσέφερε μια ματιά στα μυστικά πίσω από τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την τελική συναρμολόγηση κάθε μοτοσυκλέτας, όπως τα αποκάλυψαν οι άνθρωποι που κάνουν αυτή τη δουλειά κάθε μέρα.

Ακόμη και τα μικρά παιδιά είχαν τις δικές τους δραστηριότητες, όπως να διασκεδάσουν ζωγραφίζοντας στους πίνακες που τα περίμεναν στο Centro Stile Ducati, να κάνουν αγώνες σε μια ειδικά στημένη πίστα με παιδικές μοτοσυκλέτες ή να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους ως μαθητευόμενοι μηχανικοί υπό την εποπτεία των τεχνικών της Ducati.

9 Ducati Family Day 2023 UC549414 High

Στη διάρκεια της Family Day η Ducati έστησε μια φιλανθρωπική αγορά σε συνεργασία με διάφορες σχετικές οργανώσεις. Οι AIL, CARTIERA, EMERGENCY και UNHCR μοιράστηκαν πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το έργο τους, σε ζητήματα όπως η κυκλική οικονομία, η προστασία της υγείας και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Τέλος, χάρη στη συνεργατική δημιουργικότητα φτιάχτηκε ένας πίνακας ζωγραφικής που απεικονίζει ένα πολύχρωμο Scrambler Ducati, ο οποίος θα εκτίθεται μόνιμα σε χώρο εντός της εταιρείας ώστε οι εργαζόμενοι να θυμούνται αυτή τη Family Day καθημερινά.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon