.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 12:50

Italian Bike Week 2023 – Μια γιορτή για το κλείσιμο του Καλοκαιριού

Η δεύτερη Italian Bike Week έρχεται να επαναλάβει τη μεγάλη επιτυχία της περσινής παρθενικής διοργάνωσης στις ακτές της Αδριατικής.

Το παραθαλάσσιο θέρετρο Lignano Sabbiadoro στη βόρεια Ιταλία θα φιλοξενήσει τη δεύτερη Italian Bike Week, μια ετήσια γιορτή που – παρά το όνομά της – απευθύνεται στους φίλους τόσο των δύο όσο και των τεσσάρων τροχών. Πρόκειται για μια εκδήλωση που γεννήθηκε από τα σπλάχνα της Biker Fest, η οποία στην 37η διοργάνωσή της τον Μάιο του 2022 συγκέντρωσε περισσότερους από 120,000 επισκέπτες.

Το ραντεβού δίνεται για το τρίτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, 14 ως 17, για μια τετραήμερη γιορτή που πέρυσι προσέλκυσε πάνω από 40,000 επισκέπτες και ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει κάτι για τον καθένα.

Italian Bike Week 16

Η Off-Road Arena θα αποτελέσει το επίκεντρο της φετινής Italian Bike Week, αφιερωμένη στους λάτρεις των adventure και on-off μοτοσυκλετών, σε μια έκταση 155 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων με διαδρομές και μονοπάτια ειδικά για μοτοσυκλέτες enduro και motocross, με το μεγαλύτερο εξ αυτών, μήκους 7 χιλιομέτρων, να αποτελεί ειδική διαδρομή του αγώνα 12 Hours of Enduro.

Η Demo Ride Area φέτος εστιάζει στις μοτοσυκλέτες παντός εδάφους, με test rides μοτοσυκλετών διαφόρων κατηγοριών, από καθαρόαιμες χωματερές ως μεγάλες adventure διαφόρων κατασκευαστών.

Italian Bike Week 2022Lignano Sabbiadoro

Ειδικά για τους φίλους του enduro, η Notturna Tassellata είναι μια νυχτερινή βόλτα 350 χιλιομέτρων αποκλειστικά από χώμα που θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες ως τη γειτονική Σλοβενία και πίσω, ενώ οι Adventure Rides που διοργανώνει η εταιρεία MV Adventure θα εξερευνήσουν μια διαδρομή 70 χιλιομέτρων στη διάρκεια του τετραημέρου.

Ωστόσο η Italian Bike Week 2023 δεν περιορίζεται μόνο στον off-road κόσμο, καθώς η custom σκηνή αποτελεί βασικό μέρος της.

Italian Bike Week 2022Lignano Sabbiadoro

Στη Luna Park Area ο επισκέπτης θα βρει πληθώρα περιπτέρων με φαγητά από όλον τον κόσμο, ζωντανή μουσική και πολλούς εκθέτες με προϊόντα που απευθύνονται σε κάθε είδους μοτοσυκλέτες.

Το βράδι του Σαββάτου (16/9) εδώ θα στηθεί η εκκίνηση της Saturday Night Parade, μιας παρέλασης που θα πλημμυρίσει τους δρόμους του Lignano με χιλιάδες μοτοσυκλέτες, ενώ την επόμενη μέρα η εκδήλωση US Car on the Beach 2023 θα γεμίσει την ακτή με αμερικάνικα αυτοκίνητα, τη χαρά του μεγάλου V8 και των muscle cars.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης Italian Bike Week 2023

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 18 Ιουλίου 2023 13:07

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon