.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 18:03

Custom Bike Show - Παγκόσμιος διαγωνισμός στην Italian Bike Week 2023

Διαγωνισμός custom που προσμετρά στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο παγκόσμιο AMD World Championship of Custom Bike Building.

Η Italian Bike Week (IBW) ξεκινά την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει ως και την Κυριακή 17 στην πόλη Lignano Sabbiadoro (UD) του ιταλικού Βορρά, με θεματολογία που φέτος θέτει στο επίκεντρο τις μοτοσυκλέτες που βλέπουν και εκτός δρόμου, από τις adventure ως τις καθαρόαιμες enduro και MX.

Παράλληλα ωστόσο τρέφει και τις ρίζες της διοργάνωσης αυτής που ξεπήδησε από τη σειρά Biker Fest International, διατηρώντας κοντά της τον κόσμο του customizing. Στην IBW του 2023 το Custom Bike Show που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα θα έχει σημαίνουσα βαρύτητα καθώς πρόκειται για έναν επίσημο διαγωνισμό που θα προσμετρήσει στη βαθμολογία του κορυφαίου παγκόσμιου θεσμού του χώρου, του AMD World Championship of Custom Bike Building. Επιπλέον, ο διαγωνισμός αποτελεί μέρος και του εθνικού Italian Motorcycle Championship.

Στη Luna Park Area θα δώσουν τη μάχη γνωστοί και μη στο ευρύ κοινό κατασκευαστές custom, φέρνοντας στο προσκήνιο δεκάδες μοναδικές δίτροχες δημιουργίες που απλώνονται σε διάφορες κατηγορίες πέραν των τετριμμένων baggers, café racers και choppers, με σχέδια bobbers, muscle bikes και σπορ μοτοσυκλετών για πίστα.

Custom Bike Show / Italian Bike Week

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon