.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2023 07:31

Valentino Rossi – Πρώτη νίκη και στο Fanatec GT World Challenge Europe

Ο Valentino Rossi ξεσήκωσε τα πλήθη στο Misano, κερδίζοντας τον πρώτο του αγώνα στο Fanatec GT World Challenge Europe την Κυριακή.

Ο Rossi και ο συνοδηγός του, Maxime Martin, με την ομάδα της WRT BMW και το M4 GT3 κέρδισαν τον Αγώνα 2, μετά τη μάλλον όχι και τόσο καλοδεχούμενη 8η θέση στον Αγώνα 1 το Σάββατο.

Μιλάμε για νίκη που αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην απίστευτη καριέρα του Rossi, μιας και ο θρύλος του MotoGP πέρασε από τους δυο στους τέσσερις τροχούς μόλις την περασμένη σεζόν και ήδη σημειώνει βάθρα.

Νωρίτερα φέτος προηγήθηκε το νικηφόρο πέρασμα του και από το Road to Le Mans, τον προπομπό για την είσοδο του στις 24 ώρες του Le Mans του επόμενου έτους, ενώ πλέον έχει κερδίσει και σε μια ιταλική πίστα, «εντός έδρας».

Για την ιστορία, οι Rossi και Martin ξεκίνησαν τον αγώνα τους από την 3η θέση, καταφέρνοντας να περάσουν τους Lucas Legeret και Christopher Haase της Comtoyou Racing που ήρθαν δεύτεροι, αλλά και τους Jean-Baptiste Simmenauer και Thomas Neubauer της Team WRT, που ολοκλήρωσαν το βάθρο.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon