.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 11:56

Rideit - Level 1 – 23 Σεπτεμβρίου

 

 

Άλλo ένα επιτυχημένο σεμινάριο

 

 



Η καλοκαιρινή ραστώνη για κάποιους λειτούργησε θετικά μιας και φρόντισαν να ξεσκουριάσουν αμέσως, στο σεμινάριο Level 1 που πραγματοποιήθηκε από την σχολή Rideit.
Στον γνωστό χώρο, στο Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου, οι 18 μαθητές και οι καθηγητές τους δροσίστηκαν από το αεράκι που επικρατούσε παρά τον καλοκαιρινό καιρό. Όλοι μαζί προχώρησαν σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα τα οποία διήρκησαν όλη την ημέρα, αλλά και στην χωμάτινη μικρή εκδρομή για εξάσκηση των παραπάνω.

Μαζί με τους μαθητές που πέρασαν για πρώτη φορά το Level 1 του Rideit, βρέθηκαν και αναβάτες που έχουν αποφοιτήσει από τα δύο Level της σχολής, με στόχο να θυμηθούν, να προπονηθούν, αλλά και να προετοιμαστούν κατάλληλα για την τριήμερη εκδρομή που θα γινόταν αμέσως μετά, στα Άγραφα.

Πάμε για το Level 2!

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης

Γεννημένος στην Αθήνα το 1974, είναι πολυνίκης σε αγώνες enduro, motocross και scramble, πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Enduro (2004 - '05, '06), με συμμετοχές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ενώ έχει εκπροσωπήσει δύο φορές την Ελλάδα στην “Ολυμπιάδα του Enduro”, International Six Days Enduro (ISDE Σλοβακία 2005, Νέα Ζηλανδία 2006) ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Μηχανολόγος Μηχανικός, Εκδότης και διευθυντής των αναγνωρισμένων περιοδικών μοτοσυκλέτας BIKEIT και CITYRIDER, είναι Δημοσιογράφος μέλος της Ένωσης Συντακτών Αυτοκινήτου Μοτοσυκλέτας (ΕΣΣΑΜ) και Συντάκτης Ειδικού Τύπου - μέλος της Ένωσης Συντακτών (ΕΣΠΗΤ) επί 22 συναπτά έτη.

Ακόμη, είναι ιδιοκτήτης της Σχολής Ασφαλούς Οδήγησης RIDEIT, συνυπογράφοντας την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, με στόχο την διάδοση της ασφαλούς οδήγησης και την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Είναι επίσημα πιστοποιημένος εκπαιδευτής προηγμένης οδήγησης αναβατών μοτοσυκλέτας της BMW Motorrad με εκπαίδευση στο Hehlingen της Γερμανίας.
Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα περιοδικά μοτοσυκλέτας της χώρας, από το '96.

Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2012 12:57

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon