.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 05 Μαϊος 2023 08:13

Ducati – Σε ρυθμό ρεκόρ οι πωλήσεις της

Καλπάζουν οι πωλήσεις της Ducati, καθώς παρέδωσε 14.725 νέες μοτοσυκλέτες το 1ο τρίμηνο του 2023.

Αυτό μεταφράζεται σε αύξηση 9% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2022, με την εταιρεία να λέει ότι οι τρεις κορυφαίες αγορές της το 1ο τρίμηνο του 2023 παρουσίασαν εντυπωσιακή ανάπτυξη από έτος σε έτος όσον αφορά τις μεμονωμένες πωλήσεις τους στην αγορά. Για την ακρίβεια, οι εν λόγω αγορές είναι οι εξής:

• Ιταλία – 2.717 μοτοσυκλέτες το 1ο τρίμηνο του 2023, αύξηση 7% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2022
• Ηνωμένες Πολιτείες – 1.677 μοτοσυκλέτες το 1ο τρίμηνο του 2023, αύξηση 21% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2022
• Γερμανία – 1.666 μοτοσυκλέτες το 1ο τρίμηνο του 2023, επίσης 21% αύξηση σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2022

Στις πωλήσεις, σαν μοντέλα πρωταγωνιστούν τα Multistrada V4, με 2.668 παραδόσεις σε όλο τον κόσμο το πρώτο τρίμηνο του 2023. Επόμενο στη λίστα είναι το Monster, το οποίο είδε αντίστοιχα 2.005 νέα «τέρατα» στους δρόμους. Στην τρίτη θέση, το DesertX σημείωσε 1.442 παραδόσεις, πάντα στο πρώτο τρίμηνο του 2023.

Ducati_Sales_23_b.jpg

Εν συνεχεία, η εταιρεία έχει στραμμένο το βλέμμα της στην επέκταση του δικτύου αντιπροσώπων, καθώς συνολικά, 55 νέοι αντιπρόσωποι προγραμματίζεται να ανοίξουν κατά τη διάρκεια του έτους, παγκοσμίως.

«Αφού κλείσαμε την καλύτερη χρονιά μας το 2022, ξεκινήσαμε το 2023 με ισχυρά αποτελέσματα που επιβεβαιώνουν μια εταιρική στρατηγική που αποδίδει καρπούς με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Με βάση αυτούς τους θετικούς αριθμούς, συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, με κύριο στόχο να ικανοποιήσουμε όλους τους παθιασμένους Ducatisti στην όμορφη κοινότητά μας», δήλωσε ο CEO της Ducati, Claudio Domenicali.

«Οι παραδόσεις που επιτεύχθηκαν το πρώτο τρίμηνο του 2023 έθεσαν νέο ρεκόρ για την Ducati, με ανάπτυξη σε όλες τις κύριες αγορές. Οι έμπιστοι αντιπρόσωποί μας στον κόσμο διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο όσον αφορά την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, και θα είναι επίσης στην πρώτη σειρά για τη δεύτερη έκδοση της εκδήλωσης «We Ride As One» που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαΐου. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη δέσμευσή τους προς τη μάρκα» πρόσθεσε ο Francesco Milicia, αντιπρόεδρος Παγκόσμιων Πωλήσεων και Aftersale υποστήριξης της Ducati.

Πιθανόν, η ανάπτυξη των Ιταλών να συνδέεται με τη νέα εποχή που διανύει μετά τους.. δεσμούς με τον όμιλο VW, με τα χρήματα που έχουν πέσει στο τραπέζι να φαίνονται μέχρι και στα αποτελέσματα των αγώνων του MotoGP. Το που θα φράσει το.. ταμείο, θα το δείξει ο χρόνος.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon