.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 09:55

O Jorge Lorenzo παρέλαβε την νέα του Lamborghini Urus S

O 5άκις πρωταθλητής των MotoGP απολαμβάνει την ζωή, μετά την απόσυρση του από την αγωνιστική δράση και τις πίστες.

Ο Jorge Lorenzo μπορεί να είναι μόλις 36 ετών, αλλά έχει προλάβει να γευτεί τον πρωταθλητισμό, την παγκόσμια φήμη και την τεράστια οικονομική επιτυχία. Μετά από την απόσυρση του από την ενεργό αγωνιστική δράση, ο Jorge Lorenzo κάνει την ζωή του, η οποία περιλαμβάνει… μερακλίδικες επιλογές σε αυτοκίνητα, μεταξύ άλλων. Πριν λίγες ώρες, ο Ισπανός παρέλαβε την νέα του Lamborghini Urus S.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το super SUV της Lamborghini  -εξοπλισμένο με έναν Biturbo V8 κινητήρα, το Urus S αποδίδει τον… σατανικό αριθμό των 666 αλόγων και μπορεί να επιταχύνει από 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα, την στιγμή που οι επιβαίνοντες του απολαμβάνουν άκρατη πολυτέλεια.

Ο Jorge Lorenzo παρέλαβε την νέα, κατάμαυρη Urus S του απευθείας από το εργοστάσιο της Sant’Agata, ενώ έκανε δηλώσεις για το πώς αισθάνεται για την Lamborghini αλλά και για την εμπειρία απόκτησης της Urus S: «Η Lamborghini αντιπροσωπεύει το πιο ακραίο sports car που μπορείς να φανταστείς. Προσωπικά ήθελα ένα supercar αλλά με πιο διακριτική εμφάνιση και η Urus S έχει ακριβώς αυτά που θέλω (…) Η στιγμή που σηκώνεται η κουρτίνα και ξαφνικά βλέπεις το νέο σου αυτοκίνητο, δεν υπάρχει καλύτερο θέαμα από αυτό. Ούτε καν η θέα στην θάλασσα!»    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 09:58

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon