.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 14:53

Διεθνής Ένωση Κατασκευαστών Μοτοσυκλέτας – Νέος πρόεδρος ο Eric de Seynes της Yamaha

Ο διευθύνων σύμβουλος της Yamaha Motor Europe ανέλαβε τη θέση του προέδρου στην ένωση κατασκευαστών ΙΜΜΑ.

H International Motorcycle Manufacturers’ Association (IMMA), ή Διεθνής Ένωση Κατασκευαστών Μοτοσυκλέτας στα ελληνικά, στα τέλη του προηγούμενου μήνα είχε Γενική Συνέλευση στο Νέο Δελχί της Ινδίας όπου, επ’ ευκαιρία και των 75ων γενεθλίων της, έγιναν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας της ηγεσίας για την επόμενη τριετία, 2023-2025.

Τη θέση του προέδρου αναλαμβάνει ο Γάλλος Eric de Seynes, παραλαμβάνοντας από τον Ινδό Rakesh Sharma που είχε εκλεγεί το 2020.

Ο 63χρονος επιχειρηματίας και πρώην αγωνιζόμενος αναβάτης βρίσκεται στο τιμόνι της Yamaha Motor Europe N.V. από το 2009, κατέχει επίσης υψηλόβαθμη θέση και στο ΔΣ της Yamaha Motor Company Ltd., ενώ είναι αντιπρόεδρος του ACEM, δηλαδή της ευρωπαϊκής ένωσης που υπάγεται στην ΙΜΜΑ.

Στο διοικητικό συμβούλιο της ΙΜΜΑ εξελέγη επίσης ο Ινδονήσιος Johannes Loman ως αντιπρόεδρος, προερχόμενος από τον ασιατικό οργανισμό Federation of Asian Motorcycle Industry (FAMI).

Γνωρίστε λίγο καλύτερα τον Eric de Seynes στο βίντεο που ακολουθεί, όπου μας εξηγεί τη δική του Kando στιγμή, όταν ερωτεύτηκε τη Yamaha.

Πηγή: ΙΜΜΑ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon