.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:31

Triumph Ινδίας - Στα χέρια της Bajaj όλο το δίκτυο αντιπροσωπειών

Πρόκειται για το «επόμενο βήμα» στην συνεργασία των δύο εταιρειών.

6 χρόνια μετά από την πρώτη ανακοίνωση της συνεργασίας τους, η Triumph και η Bajaj περνάνε στο επόμενο επίπεδο της. Πιο συγκεκριμένα, ο ινδικός γίγαντας θα αναλάβει πλήρως την αντιπροσώπευση των μοτοσυκλετών της Triumph στην Ινδία, θέτοντας όλους τους dealers της Triumph υπό την σκέπη της.

Παράλληλα, η Bajaj αναλαμβάνει όλες τις δράσεις πωλήσεων και marketing της Triumph, στην Ινδία. Αξίζει να αναφέρουμε ότι, παρά το ότι το δίκτυο των συνολικά 15 αντιπροσώπων Triumph στην Ινδία περνά στα χέρια της Bajaj, οι ίδιες οι αντιπροσωπείες θα παραμείνουν «κάθετες μονάδες» Triumph. Στόχος της Bajaj είναι να αυξήσει τις αντιπροσωπείες Triumph στην Ινδία, από 15 σε 120, μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Εν τω μεταξύ, περιμένουμε ακόμη νέα σχετικά με νέες μοτοσυκλέτες που θα προέλθουν από την συνεργασία Triumph-Bajaj, στις κατηγορίες από 250 μέχρι 700 κυβικά. Πολλές κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν αποκαλύψει μοτοσυκλέτες σε φάσεις δοκιμών, όμως προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο από αυτό.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon