.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:25

Η Λ.Ε.ΜΟΤ. καταγράφει την ιστορία της

[Δελτίο Τύπου]

Η Λ.Ε.ΜΟΤ. αποφάσισε να καταγράψει ηλεκτρονικά την ιστορία της αξιοποιώντας τόσο τα υπάρχοντα αρχεία της όσο και κυρίως αναζητώντας “νέο” ή συμπληρωματικό υλικό.

Έτσι κατ’ αρχήν καλεί μέλη και φίλους που διαθέτουν υλικό από το 1979 έως και το 2000, να έλθουν σε επαφή με τα παρακάτω εξουσιοδοτημένα από το Δ.Σ. άτομα, προκειμένου να γίνει αντιγραφή, κωδικοποίηση και στη συνέχεια καταχώρηση του υλικού στο επίσημο Website της Λέσχης με δημόσια πρόσβαση.

Το υλικό που ψάχνουμε είναι κυρίως φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων ή περιοδικών που αφορούν είτε εκδρομές, είτε αγώνες, είτε κοινωνικές δράσεις με αναφορά στο έτος, στο γεγονός, στην τοποθεσία και εάν δε είναι φωτογραφία, στα ονοματεπώνυμα όσων περιλαμβάνονται σ’ αυτήν, εάν είναι δυνατόν.

Εξυπακούεται ότι το υλικό θα επιστραφεί στους κατόχους του, μετά το τέλος της διαδικασίας.

Αν λοιπόν έχετε φυλαγμένο κάτι από τα παραπάνω παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιώργος Αλεξίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Γιάννης Εφραιμίδης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πάρις Κόντης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Άγγελος Σινάνης Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023 19:33

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon