.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:30

Triumph - Πάει «σφαίρα» με τρίτο ρεκόρ παγκόσμιων πωλήσεων σερί

Το Βρετανικό φλέγμα έχει τις επιτυχίες του σε όλο τον πλανήτη.

Τα τελευταία 3 χρόνια είναι εξαιρετικά για την Triumph, με την βρετανική εταιρεία να πετυχαίνει ισάριθμα ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, για το 2022 η εταιρεία κατέγραψε αύξηση πωλήσεων κατά 1,8%, αγγίζοντας τις 82.057 μοτοσυκλέτες παγκοσμίως και σπάζοντας για μία ακόμη φορά το ρεκόρ πωλήσεων όλων εποχών.

Να σημειώσουμε εδώ, ότι η Triumph πέτυχε μια τρομερή επίδοση για το 2021, καθώς με τις 80.583 πωλήσεις που έκανε ξεπέρασε τις επιδόσεις του 2020 κατά 30,8%, ενώ ταυτόχρονα αύξησε τις πωλήσεις της σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Σημαντική αύξηση στην Νότια Αμερική, απώλειες στην Ασία

Η μεγαλύτερη αύξηση που είδε η Triumph στις πωλήσεις καταγράφηκε στην Χιλή, όπου και υπερδιπλασιάστηκαν με +104,2% (!), ενώ και στην Γουατεμάλα σημειώθηκε το απίστευτο +60,8% και τον τομέα της Νότιας Αμερικής να κλείνει με κέρδη 11,1% στον αριθμό πωλήσεων. Πολύ σημαντικές απώλειες σημείωσε η αγορά της Ινδονησίας με -32,4%, ενώ μείωση κατέδειξαν τα νούμερα και στις αγορές της Κίνας (-20,9%) και της Ταϊλάνδης (-19,3%).

Πάνω από τις μισές Triumph πωλούνται στην Δυτική Ευρώπη

Ο τομέας της Δυτικής Ευρώπης είναι και ο κυριότερος για την Triumph, σημειώνοντας αύξηση 4% σε σχέση με το 2021, ενώ και η Βόρεια Αμερική σημείωσε μια μικρή αύξηση πωλήσεων της τάξης του 2%.  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023 16:40

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon