.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 14:11

Distinguished Gentleman’s Ride - Ραντεβού τον Μάιο

Ορίστηκε η ημερομηνία του φετινού παγκόσμιου ραντεβού της Distinguished Gentleman’s Ride, της βόλτας που υποστηρίζει την υγεία των ανδρών σε όλο τον κόσμο.

H βόλτα με το όνομα Distinguished Gentleman’s Ride έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια, στους κύκλους των μοτοσυκλετιστών και όχι μόνο. Πρόκειται για μία ιδιαίτερη φιλανθρωπική δράση που γίνεται την ίδια μέρα σε όλο τον κόσμο: Αναβάτες ντύνονται κομψά, καβαλούν τις μοτοσυκλέτες τους και οδηγούν, με την δράση να συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα στον καρκίνο του προστάτη και την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία των ανδρών.

Από το 2012, η Distinguished Gentleman’s Ride έχει συγκεντρώσει 37,5 εκατομμύρια δολάρια, με τα ποσά να ανεβαίνουν διαρκώς

Πότε θα γίνει η Distinguished Gentleman’s Ride 2023;

Η φετινή DGR θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2023, σε όλο τον κόσμο. Για την Ελλάδα, ήδη έχουν δηλώσει ενδιαφέρον συμμετοχής 518 αναβάτες, ενώ το ποσόν που έχει συγκεντρωθεί για τους σκοπούς της εκδήλωσης έχει ήδη αγγίξει τα 7.838 ευρώ. Για μία ακόμα χρονιά, η Triumph θα είναι χορηγός της εκδήλωσης, ενώ τα hashtags για τα κοινωνικά δίκτυα θα είναι τα: #GentlemansRide #DGR2023 #RideDapper.

Περισσότερα νέα και η επίσημη έναρξη των συμμετοχών για το DGR 2023 αναμένονται – Δείτε και την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 15:32

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon