.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 09:16

KTM 890 Adventure Dakar- Φόρος τιμής στο 990 Super Adventure

Η αντιπροσωπεία της KTM στο Chester της Αγγλίας κυκλοφόρησε μια πολύ περιορισμένη έκδοση του KTM 890 Adventure που παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Dakar.

Τα εν λόγω γραφικά αποτίουν φόρο τιμής στην αρχική 990 Super Adventure του 2008 με τον Fraser Barsby, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της αντιπροσωπείας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη δημιουργία του να δηλώνει: «Για μένα ειδικά, αυτή η εμβληματική μοτοσυκλέτα πάντα ξυπνούσε τα πιο περιπετειώδη συναισθήματά μου. Την ώρα που οδηγούσα και γύριζα μια σειρά από αποστολές γύρω από τη Σαχάρα με το Land Rover Defender μου, δεν περνούσε μια μέρα που ονειρευόμουν πόσο καταπληκτικές θα ήταν οι διαδρομές πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.

Το Long Way Round ήταν ακόμα φρέσκο στο μυαλό μου και οι αμμόλοφοι ήταν γεμάτοι με βρώμικους αναβάτες με αμμώδη χαμόγελα και λάδι κάτω από τα νύχια τους».

Αυτή η μοτοσυκλέτα είναι αποκλειστική για την Chester KTM και μόνο πέντε θα είναι διαθέσιμες, με μια να έχει ήδη προπωληθεί, όπως αναφέρει το βρετανικό MCN. Η μοτοσυκλέτα συνοδεύεται από προστατευτικές χούφτες, μονοκόμματη σέλα, πλήρες κιτ γραφικών καθώς και όλα τα Ready to Race ηλεκτρονικά βοηθήματα.

890DKR2.jpg

Βέβαια, εμείς το πήγαμε λίγο παρακάτω και κάναμε τη φωτοσουπιά μας και στο 890 Adventure R του 2023.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2022 07:55

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon