.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 19:00

Μετατροπή από VFR400 σε… τραπεζάκι του καφέ

Ο YouTuber ονόματι «Chaos Causes» εφάρμοσε το όνομα του μετατρέποντας τον κινητήρα ενός Honda VFR400 σε… τραπεζάκι σαλονιού.

Αρχικά ίσως εδώ να κρύβεται μια μικρή –ή και μεγάλη- ιεροσυλία για το τι έμελλε να συμβεί στον εν λόγω κινητήρα, βέβαια από τα παλιοσίδερα, καλύτερα έτσι. Πίσω στα του video, το όλο project την είχε την «ταλαιπωρία» του. Πέρα από το λύσιμο του κινητήρα, βασικό μέρος ήταν και ο καθαρισμός του. Προκειμένου να βγουν στην επιφάνεια τα μέταλλα κάτω από σκουριές, χρώματα και γράσσα, η υδραμμοβολή ήταν μια κάποια λύση.

Μετά, εν αρχή ήταν η βάση η οποία αποτελείται από ξύλα που και αυτά ενδεχομένως να κατέληγαν σε κάποιο τζάκι. Μερικά υδραυλικά εξαρτήματα χρειάστηκαν ακόμα καθώς και μερικές λάμπες για να πάρει η όλη κατασκευή τον steampunk αισθητικής δρόμο της, με τα πάλαι ποτέ έμβολα να έχουν πια θέση δήθεν βάσης για τη γυάλινη επιφάνεια που συνιστά το τραπέζι.

Στο φινάλε, το αποτέλεσμα είναι απλά ένα τραπεζάκι για το σαλόνι το οποίο είναι το λιγότερο ιδιαίτερο. Βέβαια, αυτό που ξεκίνησε με πράγματα για πέταμα κόστισε κάμποσο τελικά, αν περισσεύουν όμως γιατί όχι. Θα ακουμπούσαμε την κούπα του καφέ μας πάνω πάντως, εσείς;

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon