.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 09:58

Δίμηνη παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας 2023

Νωρίτερα από ποτέ ανακοινώθηκε η καθιερωμένη, παραδοσιακή παράταση στην προθεσμία εξόφλησης των τελών κυκλοφορίας για το ερχόμενο έτος.

Όπως συμβαίνει συνήθως, τα τέλη κυκλοφορίας κάθε χρόνο ανακοινώνονται με προθεσμία πληρωμής τους την τελευταία μέρα του χρόνου, για να πάρουν παράταση λίγο πριν αυτή εκπνεύσει.

Αυτό που έχει πλέον καταστεί σχεδόν ιερή παράδοση στην Ελλάδα (θυμάται κανείς πότε τηρήθηκε για τελευταία φορά η τυπική προθεσμία της 31/12;), φέτος πήγε ένα βήμα πιο πίσω, καθώς σε συνέντευξή του ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, αποκάλυψε πως θα δοθεί από νωρίς δίμηνη παράταση στην προθεσμία απόκτησής τους λόγω της στενότητας που έχει επιφέρει το κύμα ακρίβειας και η ενεργειακή κρίση τον τελευταίο χρόνο.

Επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η παράταση, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα (19-23/12) σύμφωνα με τον υπουργό. Φυσιολογικά η νέα προθεσμία θα θέτει ως τελευταίο όριο την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση, καθώς αυτή λογικά θα πρέπει να διευκρινίζει και τι γίνεται με την επαναφορά πινακίδων οχημάτων που έχουν τεθεί σε προσωρινή ακινησία, πληρώνοντας τέλη ανά μήνα χρήσης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon