.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 09:02

La 100km dei Campioni – Κακοκαιρία, ανατροπές και.. λουκάνικα

Ο αγώνας του Σαββάτου στο ράντσο του Valentino Rossi στην Tavullia αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, αναπληρώθηκε όμως την Κυριακή με τους συμμετέχοντες να το διασκεδάζουν δεόντως.

Χτες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε η 8η διοργάνωση των «100 χλμ των Πρωταθλητών». Την Παρασκευή ο Luca Marini τερμάτισε πρώτος στον «αμερικανικό» αγώνα, την Κυριακή όμως μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του, Valentino, δεν κατάφεραν να επιβεβαιωθούν ξανά ως πρωταθλητές στα 100 χλμ.

100tav0.jpg

Μάλιστα, το ζευγάρι που σχημάτισαν οι Elia Bartolini και Lorenzo Baldassari, αμφότεροι πρώην μαθητές της Ακαδημίας VR46, κέρδισε. Οι Rossi-Marini τερμάτισαν δεύτεροι και τρίτοι οι Celestino Vietti και Niccolò Antonelli.

Η τελετή απονομής των βραβείων ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό περιδέραιο από… λουκάνικα, ενώ τα λοιπά κύπελλα και.. μετάλλια, απένειμε η δήμαρχος της Tavullia, Francesca Paolucci.

Μετά τα βραβεία, υπήρχε επίσης χρόνος για περισσότερα γέλια με τον κωμικό Paolo Cevoli, πρώην συνεργάτη του Valentino Rossi σε ορισμένες διαφημίσεις στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon