.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 12:31

Vello SUB, ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για μεταφορές και όχι μόνο

H Vello είναι μία αυστριακή εταιρεία κατασκευής ηλεκτρικών ποδηλάτων η οποία συνήθως έχει τολμηρά σχέδια στα ποδήλατά της. Είναι η εταιρεία που έχει παρουσιάσει ένα αναδιπλούμενο ποδήλατο από τιτάνιο και ισχυρίζεται ότι είναι το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο που έχει ποτέ κατασκευαστεί. Τώρα η Vello παρουσιάζει ένα ποδήλατο εργάτη, δηλαδή ένα ποδήλατο που μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα. 
Το Vello SUB ή Smart Utility Bike, είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο και είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Βέβαια η ειδική κατασκευή για την μεταφορά φορτίων δεν επιτρέπει και πολύ χαμηλά  νούμερα στη ζυγαριά. Το ποδήλατο ζυγίζει 24 κιλά και κοστίζει €3.749. Για αυτούς που το θεωρούν ακριβό, υπάρχει και η έκδοση με ατσάλινο σκελετό που κοστίζει €2.999. Μπορεί να μεταφέρει 210 κιλά στο πίσω μέρος και μπορούν να φορτωθούν τα πάντα. Αλλά επειδή παραμένει αναδιπλούμενο ποδήλατο το μικρό «φορτηγάκι» SUB, μόλις αναδιπλωθεί μπορεί να μεταφερθεί είτε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου, είτε με τα μέσα μεταφοράς όπως όλα τα αναδιπλούμενα ποδήλατα. 
ia0yjjogrsvrkwau5oqe.jpg
Το SUB έχει ένα μοναδικό πλαίσιο που εκτείνεται αρκετά στο πίσω μέρος, ώστε να σχηματίσει τον χώρο φόρτωσης του ποδηλάτου. Το ποδήλατο τρέχει σε τροχούς 20 ιντσών και φρεάρει με υδραυλικά φρένα Magura MT-4, που  πρέπει να είναι ικανά να ακινητοποιήσουν το SUB, ακόμη και πλήρες φορτίου. Το ηλεκτρικό του μοτέρ είναι της Bosch το οποίο αποδίδει 600 watts και 85 Nm ροπής. Εφοδιάζεται με δύο μπαταρίες 500 watt οι οποίες μπορούν συνδυασμένες να δώσουν εμβέλεια 250 χιλιομέτρων. Βέβαια αυτή η αυτονομία προφανώς θα έχει μεγάλες διακυμάνσεις, αναλόγως του φορτίου. Τα πρώτα ποδήλατα θα αρχίσουν να παραδίδονται σε έναν χρόνο. 
 
 
Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΒΙΚΕΙΤ! Γράφτηκε από
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2022 12:41

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon