.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2022 18:31

Κρήτη – Δικυκλιστής σκοτώθηκε από πτώση δέντρου

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη στο Ηράκλειο Κρήτης, με θύμα ένα 51χρονο δικυκλιστή ο οποίος έχασε τη ζωή του από πτώση δέντρου.

Ο άτυχος αναβάτης είχε σταματήσει σε φανάρι της λεωφόρου Δημοκρατίας, ενός κεντρικού δρόμου του Ηρακλείου, όταν ένα ογκώδες δέντρο ξεριζώθηκε και τον καταπλάκωσε, προκαλώντας το θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου και ένα από την ΕΜΑΚ, με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής να αναφέρει: «Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε άνδρας που καταπλακώθηκε από δέντρο επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.»

Εν μέσω καταγγελιών για αρκετά ακόμα επικίνδυνα δέντρα, ο εισαγγελέας Ηρακλείου διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος, αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια σχετικά με την πτώση δέντρου σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 51χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας.

Εκτός από την εισαγγελική παρέμβαση, ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός, σε γραπτή του δήλωση, αναφέρει ότι ο δήμος θα διερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.

Πηγή: Cretalive.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon