.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022 17:47

Jedi Vision K750 – Από την Κίνα στην –παγκόσμια- πραγματικότητα;

Μπορεί να ξεκίνησε σαν ένα φουτουριστικό concept, ωστόσο η άκρως ενδιαφερούσα σχεδιαστικά Ασιάτισσα, ίσως έχει τα φόντα για διεθνή καριέρα.

Την έχουμε δει σε σαλόνια, όμως η αμφιβολία που συνοδεύει όλα τα υποψήφια concept ήταν εκεί. Πλέον, όπως φαίνεται σε νέο υλικό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, το Jedi Vision K750 όχι μόνο ξέφυγε από τη σφαίρα της φαντασίας από όπου ερχόταν, αλλά η πραγματοποίηση του διατηρεί και με το παραπάνω τον χαρακτήρα του πρωτότυπου.

Οι κύριοι όγκοι και γραμμές της μοτοσυκλέτας φαίνεται πως διατηρούνται αυτούσιες, με μικρές διαφοροποιήσεις όπως στο εμπρός φωτιστικό σώμα που έχασε λίγη από τη σχεδιαστική του τσαχπινιά, θυσιασμένη πιθανότατα στο όνομα της πρακτικότητας. Κάτι που οπωσδήποτε δίνει πόντους στο σύνολο; Το μονόμπρατσο ψαλίδι.

Jedi3.jpg

Στα της τεχνολογίας που συνοδεύει το Jedi, βλέπουμε στο video παρακάτω μια έγχρωμη TFT οθόνη στη θέση του πολυοργάνου. Πλήθος πληροφορίων; Ναι. Αρκετικά «κινέζικη» πρώτη αίσθηση; Επίσης ναι. Ακόμα ενδιαφέρον έχει ο διακόπτης εκκίνησης στη θέση του κλειδιού, ο οποίος είναι.. ανάποδα.

Jedi2.jpg

Ο κινητήρας, όπως είναι «γνωστό», είναι δικύλινδρος εν σειρά, με τα 730 κ.εκ. να αποδίδουν μεταξύ 70 και 80 ίππων. Παραπάνω τεχνικά χαρακτηριστικά αγνοούνται, όπως ομοίως αγνοείται και η Jedi από την παγκόσμια αγορά μιας και οι μοτοσυκλέτες της διατίθενται μόνο στην αγορά της Κίνας.

Όπως και να έχει, παρά τις σαφείς ευρωπαϊκές σχεδιαστικές επιρροές, το Vision φάνηκε να έχει μια δική του ταυτότητα. Θα ήταν ωραίο επομένως να έμπαινε στις προτάσεις της αγοράς μας. Το αν το μπορεί εξαρτάται όμως από τις αυστηρές απαιτήσεις των Euro αλλά και από την εξαγωγική δυναμική της εταιρείας..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon