.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 01 Αυγούστου 2022 09:28

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2 - Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα Gorgolis-ilektrika.gr

[Δελτίο Τύπου]

Η μικροκινητικότητα και η ηλεκτροκίνηση αποτελούν πλέον δύο έννοιες συνυφασμένες με την έναρξη του δεύτερου κύκλου του προγράμματος κυβερνητικών επιδοτήσεων "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" και καθιστούν την αγορά ηλεκτρικών οχημάτων μια εξαιρετικά συμφέρουσα επιλογή.

Η Γκοργκόλης Α.Ε. η νούμερο 1 εταιρεία στον κλάδο δικύκλου για 12 συναπτά έτη και ηγέτης στις πωλήσεις ηλεκτρικών, διαθέτει ένα μεγάλο εύρος ηλεκτρικών δίκυκλων και τρίτροχων μοντέλων, που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα αγοραστικού κοινού, με το πρόγραμμα επιδότησης να κάνει ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

• Όλες οι επιλογές συγκεντρωμένες

Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε την ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr που αφορά όλα τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα της Γκοργκόλης Α.Ε., ιδιωτικής ή επαγγελματικής χρήσης, ούτως ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει συγκεντρωμένες όλες τις εναλλακτικές επιλογές.

• Άμεσος υπολογισμός επιδότησης και τελικής τιμής

Επιλέγοντας το μοντέλο που τον ενδιαφέρει, ο επισκέπτης θα έχει στη διάθεσή του ένα εξαιρετικά χρηστικό εργαλείο, μέσω της εφαρμογής, που υπολογίζει και ενημερώνει άμεσα την τιμή του οχήματος, όπως διαμορφώνεται με την χορήγηση της επιδότησης, καθώς και με τα υπόλοιπα κριτήρια (όπως για παράδειγμα αν ανήκει στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, αν έχει δυνατότητα απόσυρσης κλπ).

• Άμεση αποστολή προσφοράς

Παράλληλα θα έχει και πρόσβαση στην πλατφόρμα για την αίτηση προσφοράς online από την εταιρεία μας, η οποία συμπεριλαμβάνεται και στα απαραίτητα δικαιολογητικά για την χορήγηση της επιδότησης.

Πλέον, με την νέα ψηφιακή πλατφόρμα www.gorgolis-ilektrika.gr η απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος από το ευρύ φάσμα επιλογών της Γκοργκόλης Α.Ε. απέχει μόλις μερικά "κλικ"!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Νίκος Τσαμάνδουρας

Γεννήθηκε στην Κρήτη στις αρχές της τελευταίας καλή δεκαετίας - εκείνης του ’90.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ευελπιστεί να συνδέσει κάποτε το αντικείμενο σπουδών του με το μεταπτυχιακό του πάνω στα Βιοκαύσιμα και τις Καθαρές Μορφές Ενέργειας.

Ταυτόχρονα, δεν ξέφυγε ποτέ από τους δυο τροχούς, αποτελώντας από το 2012 συντάκτης στα Cretadrive.gr, Bikeit.gr, MotoandRider.gr, Motorsite.gr, Zougla.gr και Newsauto.gr.

Ευτυχώς δεν υπήρξε αγωνιστικό ταλέντο και έτσι μπόρεσε ξένοιαστα να οδηγεί, να φωτογραφίζει, να σχεδιάζει και να γράφει για μοτοσυκλέτες.

Τέλος, κάμποσα βιογραφικά μετά, του φαίνεται ακόμα αστείο να γράφει για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο. Ποιος ξέρει;  Ίσως σοβαρευτεί στο μέλλον.

Νίκος Τσαμάνδουρας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 31 Ιουλίου 2022 21:59

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon