.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 12:40

Σχεδιάζοντας το μέλλον των σκούτερ με βάση το Super Soco CPx

Η σχολή σχεδιασμού του Πανεπιστημίου του Κόβεντρι στην Αγγλία συνεργάστηκε με τη Super Soco για να δώσει στους φοιτητές του την ευκαιρία να εμπνευστούν τα σκούτερ του αύριο.

Οι ιθύνοντες του τμήματος Automotive & Transport Design του Coventry University σκέφτηκαν ένα ωραίο και ενδιαφέρον σχέδιο για να κρατήσουν απασχολημένους τους φοιτητές τους που δε μπορούσαν πια να παρακολουθήσουν μαθήματα στη διάρκεια των lockdowns λόγω covid.

Σε συνεργασία με τη Super Soco, η οποία είναι η πρώτη σε πωλήσεις ηλεκτρικών δικύκλων στην αγγλική αγορά, πήραν ένα πλαίσιο από το κορυφαίο της σκούτερ, CPx, και ζήτησαν από τους φοιτητές τους να εξερευνήσουν πάνω σε αυτό πώς να προχωρήσουν σχεδιαστικά μπροστά από την πεπατημένη που κάνει σήμερα όλα τα σκούτερ του κόσμου να μοιάζουν πολύ μεταξύ τους. Στο μυαλό τους θα έπρεπε να έχουν τους αυριανούς αναβάτες, αυτούς που ακόμη δεν έχουν ανακαλύψει τον κόσμο των δύο τροχών και δεν έχουν αποκτήσει ακόμη στερεότυπη σκέψη.

CPx combo2
Super Soco CPx

Από τα σχέδια που προέκυψαν, η Super Soco επέλεξε τα τρία που άρεσαν περισσότερο και αυτά ήταν:

1 – Tude, από τον Vivek Marathe

supersoco tude 2

2 – Fun n Go, από τον Samuel Potts

supersoco funngo 1

3 – ΕΝ3 (Electric Neutral 3KWh), από τον Sandeep Vasireddy

supersoco en3 2

Πηγή: The Pack / Coventry University

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 12:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon