.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 08:23

BMW Motorrad UK - Ενιαίο πρωτάθλημα με F 900 R!

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, η BMW δίνει στους αναβάτες τη δυνατότητα να τρέξουν παράλληλα με το βρετανικό πρωτάθλημα superbike του 2023, στο ενιαίο BMW F 900 R Cup.

Ένας κατασκευαστής και ένα κοινό μοντέλο μοτοσυκλέτας σε αγωνιστική μορφή. Αυτά είναι τα βασικά συστατικά ενός ενιαίου πρωταθλήματος που όχι μόνο μπορεί να δώσει θέαμα, αλλά να αναδείξει και ταλέντα. Σε αυτό το πνεύμα κινήθηκε η αγγλική αντιπροσωπεία της BMW, ανακοινώνοντας το F 900 R Cup.

f900r4.jpg

Απευθυνόμενοι σε φερέλπιδες καθώς και σε έμπειρους αναβάτες, οι Βαυαροί θα έχουν ετοιμοπόλεμα 40 F 900 R των 105 ίππων. Το πρόγραμμα του πρωταθλήματος θα περιλαμβάνει 8 διπλούς αγώνες σε κάποια -βρετανική προφανώς- πίστα, οι οποίοι θα συνοδεύονται από ελεύθερες δοκιμές και κατατακτήριες χρονομετρήσεις.

f900r2.jpg

Η κάθε –αγωνιστική πια- γυμνή μοτοσυκλέτα, θα πωλείται σε ένα κοινό πακέτο για όλους τους συμμετέχοντες, το οποίο περιλαμβάνει αναρτήσεις της K-Tech εμπρός-πίσω, εξάτμιση της Arrow, «ουρά» αλλά το σχετικό αγωνιστικό υποτυπώδες fairing.
Στα ελαστικά θα έχουμε επίσης τη μονομάρκα του BSB, την Pirelli, με τους αγωνιζόμενους να έχουν μόλις δυο ζευγάρια λάστιχα ανα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο, τα Diablo Supercorsa SC ή τα Diablo Rain σε περίπτωση βροχής.

f900r3.jpg

Όλους τους αγώνες θα υποστηρίζει η Fortis Racing, ενώ το αγωνιστικό κιτ μπορεί να τοποθετηθεί είτε από την προαναφερθείσα εταιρεία, είτε από την εκάστοτε ομάδα. Η συμμετοχή στους αγώνες θα απαιτεί από τον αγωνιζόμενο τη σχετική άδεια (Clubman ACU και άνω), με το κόστος απόκτησης της μοτοσυκλέτας να είναι στις 11.500 λίρες Αγγλίας, ή με την τρέχουσα ισοτιμία στις 13.520 ευρώ. Not bad..

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon