.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 09:27

Yamaha Tracer 9 για τους Carabinieri

Το ιταλικό αστυνομικό σώμα των Carabinieri, έχει οδηγήσει με τα χρόνια από ηλεκτρικές vespa μέχρι Multistrada, τώρα όμως συμπράττει πρώτη φορά και με τη Yamaha.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα στόλο από 48 Tracer 9, στον οποίο θα προστεθούν άλλα 35. Οι εν λόγω μοτοσυκλέτες, φέρουν ασύρματο, μπαγκαζιέρες, σειρήνες, φάρους και τα λοιπά που προστάζει το κυνήγι του εγκλήματος και της καταστολής, ενώ ιδιαίτερος είναι και ο χρωματισμός σε μαύρο χρώμα με πινελιές κόκκινου.

carabinieri_2.jpg

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και σκεφτόμαστε αυτό το στάδιο ως ενός μακρού και διαρκούς ταξιδιού. Η «Yamaha για την αστυνομία» είναι ένας άλλος τρόπος για να μεταφράσουμε στιβαρά τη δέσμευση μας στην κοινότητα και για να δώσουμε την τεχνογνωσία και την τεχνολογία μας στους ανθρώπους που είναι στην υπηρεσία των αρχών, για προστασία και υποστηρικτικές λειτουργίες». Εξήγησε ο Andrea Colombi, διευθυντής της Yamaha Ιταλίας.

Για την ιστορία, το πρόγραμμα Yamaha for Police τρέχει στη γείτονα χώρα από το 1987, όμως οι μοτοσυκλέτες από την Iwata φτάνουν τώρα για πρώτη φορά στους Carabinieri.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon