.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 09:20

Electric Motion – Αναβαθμίσεις για τα trial μοντέλα του 2023

Τα περιορισμένης έκδοσης, αγωνιστικά ηλεκτρικά trials της γαλλικής εταιρείας, έχουν σημαντικές και καινοτόμες βελτιώσεις για την επόμενη χρονιά.

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να είναι οι δίχρονες μοτοσυκλέτες που ακροβατούν από βράχο σε βράχο με αξιοθαύμαστα επίπεδα ελέγχου και ισορροπίας από τους αναβάτες τους, πλέον όμως το παρών δίνει και ο ηλεκτρισμός.

Έτσι, η Electric Motion εδώ και περίπου δέκα χρόνια δίνει αυτή την πιο «ήσυχη» επιλογή είτε σε όποιον κάνει απλά το ακροβατικά χωμάτινο χόμπι του, είτε κυνηγά βάθρα και αξιώσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Τα μοντέλα του 2023, έρχονται αξιοσημείωτα βελτιωμένα, παρέχοντας ακριβέστερο έλεγχο, παραπάνω ισχύ και περισσότερη ασφάλεια. Πέρα από το Traction Control, υπάρχει πλέον και το anti-reverse. Όπως φαντάζεστε από το όνομα, το εν λόγω σύστημα δεν επιτρέπει στη μοτοσυκλέτα να φύγει προς τα πίσω, αξιοποιώντας το σύστημα μηχανόφρενο-επανάκτησης ενέργειας (progressive regenerative brake).

εμ1.jpg

Στην ακρίβεια συμβάλλουν και οι νέες χαρτογραφήσεις που ελέγχονται με τη σειρά τους και από την πιο ευαίσθητη και ακριβή νέα γκαζιέρα της Domino. Στο πλαίσιο του βέλτιστου χειρισμού, νέα είναι και η εργονομία του φρένου, αλλά και ο σχεδιασμός των μοχλικών της ανάρτησης, με την ανανέωση να φτάνει ως το πλαϊνό σταντ αλλά και τα χρώματα.

εμ2.jpg

Ως προς τα χαρακτηριστικά τους, τα Epure και Epure Race έχουν ένα κινητήρα 6Kw (μέγιστο 11Kw) με 600(!)Νm ροπής. Με δεδομένη τη χρήση τους, η τελική είναι στα 75χλμ/ώρα και η αυτονομία της 1,875Wh μπαταρίας στα 43χλμ. Με τη σειρά τους, τα ίδια ισχύουν και για τα Escape και Escape R, με τη μεγάλη διαφορά να έγκειται στην αυτονομία των 61χλμ. αυτή τη φορά, ένεκα της μπαταρίας 2,69Wh.

Αναλυτικά, πληροφορίες για τα μοντέλα της Electric Motion μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon